• 瀏覽: 20,282
  • 回覆: 124
  • 追帖: 5
72小時內核酸檢測陰性結果證明

如果界定?

交樣本那天起計? 拿報告那天起計?

熱賣及精選
交樣本那日計~

回覆 引用 TOP

報告上有一個收樣本日子,另外一個係發報告日子,如果你係嗰啲貴價嘅醫院做會即日或者隔一日冇乜所謂,但係你喺啲平價嗰啲可能會遲兩日報告先到你手,所以自己要留意下個時間

今日第一日實施,等師兄回覆。950果D好似趕唔切,兩個工作日

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-17 01:37 PM 發表

報告上有一個收樣本日子,另外一個係發報告日子,如果你係嗰啲貴價嘅醫院做會即日或者隔一日冇乜所謂,但係你喺啲平價嗰啲可能會遲兩日報告先到你手,所以自己要留意下個時間 ...
師兄,份報告日期係幾時收樣本既日子,醫生簽署既日子係一樣架,另外仲有一張係化驗報告日子,2⃣️張紙3個日子係全部一樣架!
平過d要3日後先到手咁解姐~

引用:
原帖由 大佬晟 於 2020-7-17 01:56 PM 發表

今日第一日實施,等師兄回覆。950果D好似趕唔切,兩個工作日
平就係一定趕唔切,要去私家醫院做

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-7-17 02:00 PM 發表

平就係一定趕唔切,要去私家醫院做
係唔係養和比較好?

好似2000全包宴

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 大佬晟 於 2020-7-17 02:03 PM 發表

係唔係養和比較好?
我去港安~1850隔日出報告~

今日會唔會得返幾十人過關呢?

引用:
原帖由 casper349 於 2020-7-17 02:11 PM 發表

今日會唔會得返幾十人過關呢?
我17號登記,要下周三才有得驗港安醫院,周四出報告,排期要五日。

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-7-17 02:08 PM 發表

我去港安~1850隔日出報告~
荃灣還是港島果間?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 vengeance-227 於 2020-7-17 04:06 PM 發表

我17號登記,要下周三才有得驗港安醫院,周四出報告,排期要五日。
今日打電話問左, 最快等到7月26

我13號睇醫生14號一早交樣本但下午7點先到化驗所 16號攞報告,平價$950

引用:
原帖由 焦急野生的波籽 於 2020-7-17 04:55 PM 發表

我13號睇醫生14號一早交樣本但下午7點先到化驗所 16號攞報告,平價$950
如果番內地就有d急了,澳門就ok .

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]