• 瀏覽: 13,569
  • 回覆: 83
  • 追帖: 7
15號因有事返大陸,香港過關深圳灣用左12個小時,夜晚11點先分配到酒店食晚餐,每日$150房租,$100包3餐,無得選,今日隔離第二日,仲有12日要隔離,除左食就係訓,無聊到爆。

換左酒店,環境好左,三餐變差左

熱賣及精選
酒店安排150 ok呀,硬性包餐無計,放松心情,好好度假!
我就唔要包餐,自己美團!

酒店是指定的还是可以自己定?

引用:
原帖由 高大衰 於 2020-7-17 01:56 PM 發表

酒店是指定的还是可以自己定?
按你申報目的地社區,完成過境手續,深圳防控會做分流,你無得選擇!

見到就唔開胃

引用:
原帖由 BVB 於 2020-7-17 02:14 PM 發表

按你申報目的地社區,完成過境手續,深圳防控會做分流,你無得選擇!
谢谢资讯。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 末來 於 2020-7-17 01:14 PM 發表

15號因有事返大陸,香港過關深圳灣用左12個小時,夜晚11點先分配到酒店食晚餐,每日$150房租,$100包3餐,無得選,今日隔離第二日,仲有12日要隔離,除左食就係訓,無聊到爆。 ...
當渡假囉,不過聽到就覺得悶

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 BVB 於 2020-7-17 01:30 PM 發表

酒店安排150 ok呀,硬性包餐無計,放松心情,好好度假!
我就唔要包餐,自己美團!
唔比外賣快餐

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Rich7 於 2020-7-17 02:17 PM 發表

見到就唔開胃
其實都係酒樓包,同我地去酒樓食味道一樣,不過無得選,非常時期可以接受,鬼叫香港日日爆甘多單出來咩,香港人真係要自律下,咪鬼害死自己。

引用:
原帖由 Rich7 於 2020-7-17 02:17 PM 發表

見到就唔開胃
沈晚我叫左半隻烤鸭食,加支青岛

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 末來 於 2020-7-17 03:41 PM 發表

其實都係酒樓包,同我地去酒樓食味道一樣,不過無得選,非常時期可以接受,鬼叫香港日日爆甘多單出來咩,香港人真係要自律下,咪鬼害死自己。
11384689 ...
派到呢d酒店就真是悶死,無得叫外賣想飲支可樂都唔得.我朋友老婆呢間有得叫外賣,重有一個大浴缸.
深圳金茂園大酒店 人仔210

附件

WhatsApp Image 2020-07-09 at 5.30.07 PM.jpeg(62.98 KB)

2020-7-18 10:51 AM

WhatsApp Image 2020-07-09 at 5.30.07 PM.jpeg

回覆 引用 TOP

我想請問下,有浴缸嘅依間酒店係叫乜名呀,因為近排我都有打算返深圳或者係珠海隔離

引用:
原帖由 末來 於 2020-7-17 01:14 PM 發表

15號因有事返大陸,香港過關深圳灣用左12個小時,夜晚11點先分配到酒店食晚餐,每日$150房租,$100包3餐,無得選,今日隔離第二日,仲有12日要隔離,除左食就係訓,無聊到爆。 ...
一舊一日水豪比佢啦,重新叫過美團,人要食人飯架。 我日日 starfuck, 燒鵝, pizza, 燒烤, lamb chop.

引用:
原帖由 Retired2019 於 2020-7-18 11:04 AM 發表

一舊一日水豪比佢啦,重新叫過美團,人要食人飯架。 我日日 starfuck, 燒鵝, pizza, 燒烤, lamb chop.
同意,lock住14日已经好闷,仲要食西野,点顶

引用:
原帖由 chanman兩件TKO 於 2020-7-18 11:33 AM 發表

同意,lock住14日已经好闷,仲要食西野,点顶
房間舒適,可以美團自己選,想食乜就點,14日好快過,放鬆心情,我都第8日!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]