• 瀏覽: 5,419
  • 回覆: 10
最近有人寄過平郵嗎?寄去美國幾耐才到?之前郵政局的人跟我說寄美國要3個月才收到,嚇得我都唔敢寄了

熱賣及精選
四月時寄,郵差話平郵要一個月!

期待2021.5.23 HK Bill 二讀,恢復英國人身份~

回覆 引用 TOP

4月果時要一個月 但依家我諗都起碼 3星期

回覆 引用 TOP

起碼一個月

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Mr.Pancake 於 2020-7-18 11:12 AM 發表

最近有人寄過平郵嗎?寄去美國幾耐才到?之前郵政局的人跟我說寄美國要3個月才收到,嚇得我都唔敢寄了
你寄乜嘢諗住寄平郵呀?
花旗嘅郵政服務由疫情開始後就唔正常,連佢本土嘅都唔定時及有嚴重延誤。 你自己諗啦

回覆 引用 TOP

Why Not email?

引用:
原帖由 花旗骰 於 2020-12-23 11:27 AM 發表

can you send ginseng through email?

引用:
原帖由 corwin 於 2020-12-24 11:18 AM 發表

can you send ginseng through email?
How about online shopping?

引用:
原帖由 花旗骰 於 2020-12-24 03:21 PM 發表

How about online shopping?
can't hand pick ginseng with online shopping.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 花旗骰 於 2020-12-23 11:27 AM 發表

Get a clue. I would assume some people want to send products that are only available in HK to their family/friends in the US but air freight is too expensive for the stuff they want to send.

回覆 引用 TOP

茅飛機

回覆 引用 TOP

主題標籤 #美國
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]