• 瀏覽: 1,139
  • 回覆: 11
新屋諗住搞搞新意思, 試吓整特色牆, 有冇人整左? 可以share吓嗎?

熱賣及精選
引用:
原帖由 wongkc1989 於 2020-7-21 08:31 PM 發表

新屋諗住搞搞新意思, 試吓整特色牆, 有冇人整左? 可以share吓嗎?
又係特色牆...........樓主覺得點為之係特色牆 ?

我覺得呢幅一定係

附件

2019-11-19_085359-800x450.jpg(86.08 KB)

2020-7-22 11:21 PM

咁樣算唔算係?

附件

135E5454-2411-4D2F-9570-92A3531E7BFD.jpeg(22.64 KB)

2020-7-22 11:56 PM

回覆 引用 TOP

上網搵囉,唔知你想貼牆紙嘅特色,還是鋪瓷磚嘅特色?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 空申飛 於 2020-7-22 11:21 PM 發表

又係特色牆...........樓主覺得點為之係特色牆 ?

我覺得呢幅一定係
我電視牆就係砌這些磚,
唔知特唔特色

月華、敏棋你們現在好嗎?
我諗住油nippxx隻絲絨漆, 睇相效果幾靚, 好似牆紙咁

引用:
原帖由 月華敏棋之遺憾 於 2020-7-23 11:08 AM 發表

我電視牆就係砌這些磚,
唔知特唔特色
要寫埋 " 特色 " 呢兩個字

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 hwolala 於 2020-7-23 08:25 PM 發表

我諗住油nippxx隻絲絨漆, 睇相效果幾靚, 好似牆紙咁
有冇圖?

引用:
原帖由 wongkc1989 於 2020-7-23 10:42 PM 發表

有冇圖?
借圖, 有教學片睇埋, 睇片唔覺好難!
https://www.youtube.com/watch?v=18cmXDNBjCM

附件

C0FA0D53-BBE6-445C-B37E-CCDA338506D7.jpeg(27.28 KB)

2020-7-24 12:39 PM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 wongkc1989 於 2020-7-21 08:31 PM 發表

貝殼瓷磚算唔算?

回覆 引用 TOP

Milano絲絨面啱唔啱心水?上網好多圖,俾心機會搵到鍾意嘅

附件

AD799967-DAF2-48D2-AAB0-8250F64AE309.jpeg(60.9 KB)

2020-8-1 08:02 PM

回覆 引用 TOP

剛剛上色 只係用其他色撞
電視牆用太空漫步

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]