• 瀏覽: 29,933
  • 回覆: 177
  • 追帖: 1
條肥G吾修身無演技都算,仲要成日高8度尖叫,尖叫做乜鳩,簡直趕客

熱賣及精選
唔系押.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-7-25 01:18 AM 發表

條肥G吾修身無演技都算,仲要成日高8度尖叫,尖叫做乜鳩,簡直趕客
除晒衫褲露三點可能好睇啲 ☝🏾

引用:
原帖由 felixloveslinda 於 2020-7-25 01:51 AM 發表

除晒衫褲露三點可能好睇啲 ☝🏾
收得五十萬,唔係流既~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
最搞笑係搵個咁肥扮毒友

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-7-25 05:07 AM 發表

江嘉敏肥定瘦你條廢老都無本事媾

64仔做咩又偷睇TVB?又出賣手足?因住被獅鳥
64仔同阿仙奴一樣咁柒

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-7-25 05:58 AM 發表

64仔同阿仙奴一樣咁柒
佢最近的確漲咗唔少,要去減減.
可能俾FYY老屈唔開心,壓力大用狂食嘢的方式去減壓.

但差咗都係在無線爬到上女主角的女明星.唔到64仔呢D開一堆分身日日24小時浦香討,日夜mon住TVB的退休咬老綜廢老黃絲唸

附件

bkn-20200725000225191-0725_00862_001_05b.jpg(27.3 KB)

2020-7-25 06:44 AM

bkn-20200725000225191-0725_00862_001_03b.jpg(65.96 KB)

2020-7-25 06:44 AM

引用:
原帖由 復活高貝利 於 2020-7-25 01:18 AM 發表

肥腫難分又未至於 , 但扮天真瀾漫就好惡啃

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-7-25 06:44 AM 發表

但差咗都係在無線爬到上女主角的女明星.唔到64仔呢D開一堆分身日日24小時浦香討,日夜mon住TVB的退休咬老綜廢老黃絲唸 ...
呢輯相影得好靚.

回覆 引用 TOP

演技很一般

引用:

你咪唔好睇囉

回覆 引用 TOP

佢識鬼做戲咩

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-7-25 06:44 AM 發表

但差咗都係在無線爬到上女主角的女明星.唔到64仔呢D開一堆分身日日24小時浦香討,日夜mon住TVB的退休咬老綜廢老黃絲唸 ...
指highbury64 友嘅分身?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 香江小妹V 於 2020-7-25 09:35 AM 發表

演技很一般
個樣更一般, 係街掃埋幾十個

高層愛大眼, 重有個啊富豪公厠, 又係得對眼大d

瘦到條柴咁, 又算明星啦

回覆 引用 TOP

主題標籤 #江嘉敏
提示:支持鍵盤翻頁左 右