• 瀏覽: 2,586
  • 回覆: 29
  • 追帖: 1
請問有冇師兄知道隻錶換圈大約幾錢?上行好定街鋪整好?

要換圈,街舖冇零件,同埋會失去保養

引用:
原帖由 RedAce 於 2020-7-26 08:57 PM 發表

請問有冇師兄知道隻錶換圈大約幾錢?上行好定街鋪整好?11423530
去街鋪換個代用圈

LONG  CALL SHORT  PUT 直至今日5月11號轉為LONG PUT SHORT CALL

回覆 引用 TOP

如果街舖整,師傅可能會去ebay搵零件,或者用賊贓錶拆零件落黎換

明白,謝謝以上師兄解答。另外請問14樓整知吾知大概幾錢?打電話過去問有得報價嗎?

引用:
原帖由 RedAce 於 2020-7-26 09:26 PM 發表

明白,謝謝以上師兄解答。另外請問14樓整知吾知大概幾錢?打電話過去問有得報價嗎?
一定要拎隻錶上行,佢先會報價

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 RedAce 於 2020-7-26 08:57 PM 發表

請問有冇師兄知道隻錶換圈大約幾錢?上行好定街鋪整好?11423530
我朋友拎咗隻金剛六針上行換圈,大約一萬蚊多啲

回覆 引用 TOP

先報價,之後可以唔整不收費

回覆 引用 TOP

梗係上行搞同問價喇
你估你嗰隻係幾舊水港紙,綱購返來嘅優雅i牌吖
等疫情好番少少,上勞服等報價就最正路

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb

回覆 引用 TOP

真系好傷。見到都痛。

Someone is sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.  

If you don't find a way to make money while you sleep, you will work until you die.   

Never test the depth of river with both the feet.  - Warren Buffett

回覆 引用 TOP

@我要真普選 @

你要為你後面嗰句嘢負責吖
以你咁講,即係街邊修理鐘錶舖頭係接贓,犯法㗎
有冇証據先,唔係隨口嗡咁簡单
呢嗰case 畀版主定奪好d

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd

回覆 引用 TOP

引用:

點樣撞會傷成咁? 睇見都覺痛 😢😢😢

回覆 引用 TOP

其實你at @我同reply我,quote我,我係收唔到通知的

樓主介唔介意講下隻錶點解會傷成咁?應該係鋁圈,唔係陶瓷圈,陶瓷圈硬好多

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-8-1 12:28 發表

其實你at @我同reply我,quote我,我係收唔到通知的

樓主介唔介意講下隻錶點解會傷成咁?應該係鋁圈,唔係陶瓷圈,陶瓷圈硬好多
香討你日子短喇
冇通知你又知我@你?
仲要入嚟解話?
你上帖已上版主投訴

(using)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-8-1 12:28 PM 發表

一睇就知係瓷圈啦大佬咪玩2

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]