• 瀏覽: 32,737
  • 回覆: 134
  • 追帖: 3
320已經冇阻嚇力,每個星期炒兩次,一個月都係大約2千五,仲平過月租,上次垃圾會過唔到違例泊車定額罰款加價,希望下個會期可以過到,最好加到1千元或以上,咁先有阻嚇力

回覆 引用 TOP

政府抗疫等錢用

回覆 引用 TOP

見面喜歡在當場現金消費   #正妹網址http://www.oliso21.com      #Telegram:fb662  #賴:fb665  

加多D車位或控制下私家車增長啦...政府又想搵人錢又想控制車輛其實好茅盾的...

我係現代人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 東方忽然水樽 於 2020-7-28 12:02 PM 發表

依家警察抄牌唔同之前,之前停在雙黃線即抄,依家如果有人叫你走,所以個個都停啦。應該好似以前咁邊個敢停雙黃線吖
但更主要是就算無線一樣照抄, 咁仲先理無黃, 單黃, 定雙黃!!!

引用:
原帖由 B_Bucket 於 2020-7-29 12:10 PM 發表

但更主要是就算無線一樣照抄, 咁仲先理無黃, 單黃, 定雙黃!!!
我係講,有人在車唔抄吖

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 今天的事今晚做 於 2020-7-28 03:16 PM 發表

建議泊有雙黃線就定額 $2000,單黃禁區時間就定額 $1000,嚴重阻街要警察拖車就定額 $5000,包你以後路路暢通。依家班無錢車主就喺諗過泊街平過停車場,所以就亂鳩咁泊。 ...
呢個好提議, 咁先區分無黃, 單黃, 同雙黃

回覆 引用 TOP

支持嚴正執法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 16610joey 於 28-7-2020 06:34 AM 發表

幾時到西九!
西9條team懶好多!貨櫃車周圍泊已是常態!

回覆 引用 TOP

抄, 抄, 抄

回覆 引用 TOP

今日一様咁多年違泊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 16610joey 於 2020-7-28 06:34 AM 發表

幾時到西九!
根本全L部都係違汨重災區

引用:
原帖由 johnnywu999 於 2020-7-30 02:56 PM 發表

根本全L部都係違汨重災區
我一去深水埗就火都黎!元洲街,青山道塞到爆

回覆 引用 TOP

😂搞晒大龍鳳都得2600張咁小, 車主表示仲抵過泊街

回覆 引用 TOP

支持嚴正執法

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]