• 瀏覽: 32,010
  • 回覆: 133
  • 追帖: 3
強烈支持違泊,路面暢通,行人又安全

你好

回覆 引用 TOP

精選汽車
good job

回覆 引用 TOP

火炭工業區

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevin419 於 2020-7-28 07:30 AM 發表

幾時到青山道?荔枝角塞到深水埗!有錢買車冇錢養車,攪到青山道長期塞車😡
成個屯門都可以隨意泊,冇人理。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tom012345 於 2020-7-31 04:13 PM 發表

垃圾警察
死曱甴上腦,違例泊車不是警察更責的專職,除暴安民才是警察的要職,咁都唔識。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sng850 於 28-7-2020 06:29 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200728/bkn-20200728034121171-0728_00822_001.html

東九龍總區交通部及各警區,昨日(27日)於區內交通黑點採取打擊違例泊車的執法行動,並採用最新試行的電子定額罰款通知書執法。行動期間共發出2610張定額罰款通知書,以及拖走20部違例停泊的車輛。

警方執法行動特別針對雙行泊車、在 ...
好快收番一萬元😂

回覆 引用 TOP

日日抄,抄到啲違泊L賣車,到時條路少咗車,路路順通。

回覆 引用 TOP

難道唔
引用:
原帖由 kevin419 於 28-7-2020 08:53 發表

真係唔明,買得起幾十萬架車,冇三千蚊租停車場,香港人本色,又要用又要慳,最好食大自然同問政府拿.(利申,我有車,有租停車塲,在長沙灣) ...

難道出街3個點租3個月租位?

回覆 引用 TOP

最近,好多餐車都唔嘢,所以我將車停喺街度。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sng850 於 2020-7-28 06:29 發表

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20200728/bkn-20200728034121171-0728_00822_001.html

東九龍總區交通部及各警區,昨日(27日)於區內交通黑點採取打擊違例泊車的執法行動,並採用最新試行的電子定額罰款通知書執法。行動期間共發出2610張定額罰款通知書,以及拖走20部違例停泊的車輛。

警方執法行動特別針對雙行泊車、在 ...
多d拖車啦,拖車有生意加有阻嚇力!

唔理乜股-幫我贏錢就係好股
有危就有機!

回覆 引用 TOP

呢家D路好似老逢得一條線行咁, 三線得返一線, 雙線又係得一線, 支持早午晚都派牛肉乾

而家啲人亂泊愈黎愈離普

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 choopper 於 2020-9-19 03:59 PM 發表

呢家D路好似老逢得一條線行咁, 三線得返一線, 雙線又係得一線, 支持早午晚都派牛肉乾
真係老馮,重要貴車cheap車都係咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]