• 瀏覽: 33,113
  • 回覆: 134
  • 追帖: 3
引用:
原帖由 kevin419 於 2020-7-28 07:30 AM 發表

幾時到青山道?荔枝角塞到深水埗!有錢買車冇錢養車,攪到青山道長期塞車😡
青山道荔枝角深水埗真係離譜2線行車兩邊泊咗架車中間得一條行車

精選汽車
自從社會運動後警方疲於奔命唔得閒抄牌
大部分人停車場退租擺街
琴日追呢鋪見到架tesla即錢擺喺彌敦道要警方著燈響號佢都唔願意走慢慢嚟

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 slk2xx 於 2020-7-28 10:38 AM 發表

青山道荔枝角深水埗真係離譜2線行車兩邊泊咗架車中間得一條行車
警察去左邊?黃腳立失蹤?啲垃圾議員又唔理!忍咗成年,街邊就係月租車位,啲窮撚仲要擺埋遮光板先泊車,日日番去塞到死,出停車塲左右路邊泊滿車,出去明愛即刻塞車,過馬路,要行出架車先睇到有冇車,最衰就係啲泥頭車,咁大架泊路邊  😡

支持

回覆 引用 TOP

近來好多搵食車冇工開,所以多咗泊喺街。

陳淑莊: 市民支持便支持, 我可以繼續反對囉.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevin419 於 2020-7-28 07:30 發表

幾時到青山道?荔枝角塞到深水埗!有錢買車冇錢養車,攪到青山道長期塞車😡
好快

我係現代人

回覆 引用 TOP

泊班馬線前D福街害⋯人拖左佢

回覆 引用 TOP

出高啲人工請多啲黃腳立    抄九佢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 kevin419 於 2020-7-28 08:58 發表

最離譜,泊燈口斑馬線,元洲街轉昌華街轉灣位,大車又過唔到,最鍾意泊護老院門口傷殘位,等救護車泊唔到!有冇良心架,呢D仆街車主真係比天收   ...
佢地應該唔係專登...係無腦同無常識多d...香港其實好多無腦既人...人做佢又做但又唔用腦去諗下...

我係現代人
引用:
原帖由 kevin419 於 2020-7-28 10:53 AM 發表

警察去左邊?黃腳立失蹤?啲垃圾議員又唔理!忍咗成年,街邊就係月租車位,啲窮撚仲要擺埋遮光板先泊車,日日番去塞到死,出停車塲左右路邊泊滿車,出去明愛即刻塞車,過馬路,要行出架車先睇到有冇車,最衰就係啲泥頭車,咁大架泊路邊  😡 ...
運冰毒賺大錢,抄你320又唔係落自己袋,你話點撩la

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 skwongskwong 於 2020-7-28 11:17 AM 發表

佢地應該唔係專登...係無腦同無常識多d...香港其實好多無腦既人...人做佢又做但又唔用腦去諗下...
你講緊泛民本土派支持者?

引用:
原帖由 ddboy 於 2020-7-28 11:34 發表

你講緊泛民本土派支持者?
我唔理佢地係黃定藍...現實就係香港好多人個腦係唔識思考的...

我係現代人

回覆 引用 TOP

依家警察抄牌唔同之前,之前停在雙黃線即抄,依家如果有人叫你走,所以個個都停啦。應該好似以前咁邊個敢停雙黃線吖

拖太少了
快24小時掃蕩泊街貨車

回覆 引用 TOP

支持

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]