• 瀏覽: 28,671
  • 回覆: 393
  • 追帖: 8
本主題由 4仔太郎 於 2020-7-30 10:28 PM 設置高亮
不如各位曼聯球迷,一齊入嚟討論,今夏的轉會消息。

#今日Updated: 國米會同曼聯傾談,買斷山神的可能性。意大利的報導話國米開3年合約俾山神,而轉會費方面就要同曼聯傾,並且話曼聯底線係15M 歐元,希望8月5號前傾掂。再有update 先同大家分享。

傳曼聯球員:

1. 加利殊

奧雲話,維拉隊長加利殊好想加盟曼聯,但因為維拉護級成功,維拉已經為周柏豪定價8000萬鎊。

29/7:準備出價45M, 如果維拉rejected, 會加入其他條款,令價錢去到55M.

2. 懷斯

West Ham 件Rice, 上季已經想買,不過最後買咗隊長。今個夏天,可能有機會出價 bid Rice, 未知價位如何。

3. 馬加希斯

中堅的另一目標,就係法甲里爾的巴西中堅,價位願意出20 - 30M, 不過要同車仔爭。

31/7:球員經理人話,曼聯同愛華頓都想簽呢名巴西中堅。

4. 辛祖

傳媒報9800萬鎊,但曼聯話未正式出價,亦有報導話唔會多過80M

30/7:多蒙特初步接受,60M現金+60M 分期,但有待証實。

5. 奧比歷

不過呢單應該流,話賣走迪基亞。就算係,都可以收返甸軒達臣,所以呢個真係老作多。

6. 比列錫:國米想用比列錫,同曼聯交換,並續借山齊士。

7. 魯爾占美利斯

狼隊前鋒,標價30M

可能離隊球員:

1. 達洛治

巴塞有意思想買斷達洛治,不過未正式出價的。

29/7: 韋斯咸想借用達洛治。

2. 洛河

洛河其實已經外借完畢的,球員亦都想繼續留喺阿根廷。不過,洛河外借期間受傷,只係上陣過一場,而曼聯都傾向賣掉洛河。

3. 史摩寧

羅馬有意正式買斷史摩寧,不過,曼聯希望唔低於18M價錢賣出,同羅馬有相差空間。

4. 山齊士

曼聯想賣,國米只想繼續借,並且想用比列錫做交換。

4/8:山神會去國米,最快本週三公佈。

5. 鍾斯

之前有傳話椰子有興趣的,不過暫時都係冇聲氣。

6. 連加特

紐卡素會大搞,開始想簽有名氣的球員,有興趣連加特,另外,羅馬都對佢有D興趣。

有最新消息,大家都係度討論同updated 啦

熱賣及精選
香討應該要有曼迷交流帖,希望樓主將佢轉成長期討論帖

講返正題,我覺得曼聯今個夏天買到3個球員已經算好好
一個右翼、一個中堅、一個防守中場

右翼除左辛祖之外,係巴塞失寵既迪比利也是可行人選
中堅希望買葡超踢到屈機既魯賓迪亞斯
防中飯係好好既選擇,馬體會Thomas Partey也很好

引用:
原帖由 水留情 於 2020-7-28 08:57 PM 發表

防中飯係好好既選擇,馬體會Thomas Partey也很好 ...
好呀師兄,俾大家一齊討論下。

巴塞件迪比利,1月已經傳到似層層,不過始終又係易傷,加上木哥又主力傾般奴而冇咗下文

其他師兄,大家入嚟交流下啦

重有普巴同連美斯重未有最後消息!其實好多曼迷都想佢地離開!應該賣走佢地換錢買人!

Manchester United are considering a £45m move for Pau Torres from Villarreal.

United want to strengthen their options at centre-half and the 23-year-old has been identified as the club scours Europe for the best young defenders.

(Source: The Times)

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水留情 於 2020-7-28 08:57 PM 發表

防中飯係好好既選擇,馬體會Thomas Partey也很好 ...
依家個環境唔會用咁多錢買咁多人啦. 原先首選都係右翼先,但睇完收league 果三四場,中堅好似變咗首選,如果下季細緊,鐘C,rojo 走,人腳真係變得好緊。

引用:
原帖由 bthk2008 於 2020-7-28 09:12 PM 發表

好呀師兄,俾大家一齊討論下。

巴塞件迪比利,1月已經傳到似層層,不過始終又係易傷,加上木哥又主力傾般奴而冇咗下文
巴塞件迪比利 勁野黎勁過馬仔,可惜成日傷。

引用:
原帖由 EUstar 於 2020-7-28 10:37 PM 發表

依家個環境唔會用咁多錢買咁多人啦. 原先首選都係右翼先,但睇完收league 果三四場,中堅好似變咗首選,如果下季細緊,鐘C,rojo 走,人腳真係變得好緊。 ...
右翼買唔到辛祖,轉向買查奧爾都唔錯,屈速屈身型!同綠木輪換。

引用:
原帖由 EUstar 於 2020-7-28 10:37 PM 發表

依家個環境唔會用咁多錢買咁多人啦. 原先首選都係右翼先,但睇完收league 果三四場,中堅好似變咗首選,如果下季細緊,鐘C,rojo 走,人腳真係變得好緊。 ...
中堅買般尼矛夫嘅荷蘭國腳 尼頓艾基啦! 勁野黎!

引用:
原帖由 anish01 於 2020-7-28 10:16 PM 發表

重有普巴同連美斯重未有最後消息!其實好多曼迷都想佢地離開!應該賣走佢地換錢買人!
1、6、14、15都要賣啦!買奧比歷、尼頓艾基、柏豪、查奧爾、丹比利!

引用:
原帖由 chris968 於 2020-7-28 10:38 PM 發表

巴塞件迪比利 勁野黎勁過馬仔,可惜成日傷。
我就覺得呢件唔勁, 獨食鬼尼, 一D合作意識都無, 巴塞尼講法迪肯定勁過佢

引用:
原帖由 anish01 於 2020-7-28 10:16 PM 發表

之前傳過西咸護到級會打包美斯同鍾斯, 希望椰子真係拿拿淋出手啦

比列錫唔會啦, 借去拜仁表現完全走樣, 開始走下坡, 買尼唔知做乜, 兩季前摩佬仲教緊就話姐
奧比歷比較信車仔買多D, 件基柏完全不受林伯重用

回覆 引用 TOP

開番個曼區啦

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]