• 瀏覽: 29,115
  • 回覆: 107
  • 追帖: 3
如果我屋苑有得充電,我都第一時間轉電車。

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 bbq323 於 2020-7-29 10:30 AM 發表

睇完片,覺得未來真係電車既世界
再睇其他油車,震動及安全感覺
完全2回事!
如果,充電時間能夠做到5-10分鐘起碼行300公里,定必普及

Sentosa Palawan beach

回覆 引用 TOP

慳啲啦,得個220

回覆 引用 TOP

你開過?
不是說快和極速
是寧靜和穩定

你要多謝你的敵人!
他使你更強,更能忍耐
處事更精密,更識得關心別人
更了解自已,更不再犯錯!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-29 06:42 PM 發表

我唔係講架車上唔上到200,我係講「市區」唔係咁多路可以比架車上200。

係我見得少囉。

成日係娛樂行附近出入,德己立街、雲咸街、雪廠街嗰啲。跑車見得多,但行得快嘅真係唔多見

就算比你半夜,娛樂行對出,要行200都唔容易

不過收油收得勁嘅,元創坊對出嗰條斜路都算其中之一,真係唔多見有人直衝到底。 ...
香港鋪路瀝青技術,過咗120有震感。
越快越震,令輪胎咬地能力下降。
外國鋪得靚,160以上,如履火車軌般流暢。

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-29 12:22 PM 發表

其實一般香港市區揸,真係好難上到200喎。
家陣因為疫症多左人揸車出門,更難。🙄

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 片刻Cute高峰 於 2020-7-29 04:45 PM 發表

Model3 83km/h過Moose test,唔會比BMW 3 series差嘅,主要喺依家用緊電池比較牙煙,好幾單著火喇
咁危險😖😟

Nothing is impossible once you try, step is on🎢

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 洛高達人 於 2020-7-29 06:17 PM 發表

幾十萬有咁嘅性能,啲人仲要挑剔?
連埋稅幾錢度?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ovshk 於 2020-7-29 06:28 PM 發表

開到220其實有乜意義?
佢可以幻想自己係車手,但其實係普通人🙂😊

回覆 引用 TOP

還要看自己技術

回覆 引用 TOP

電車問題開得幾快, 而係應該開得慢嘅時間但開唔到慢喎

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiger1246 於 2020-7-29 05:46 PM 發表

大把車上倒 200,  不過要坐監架。
同天堂接近一些~

回覆 引用 TOP

架車外型好醜,內裝好流,前面架車唔同佢顛開200以上啫,似終生命可貴。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-29 12:21 PM 發表

請問呢個係 T車問題,定係所有電車通病?
係車手被震器 呔鈴既問題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天邊海角 於 2020-7-29 05:33 PM 發表

Leaf,i5,e-Golf開到200?
乜上到200好難㗎?

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]