• 瀏覽: 17,529
  • 回覆: 99
  • 追帖: 2
Model3只係俾窮人揸,講真,手工差,內籠膠,俾得起錢,買架可以享受既車,油錢算幾多呀

回覆 引用 TOP

精選汽車
引用:
原帖由 fto94 於 2020-7-29 08:47 PM 發表

揸車静到發温都唔自在啦!
只有呔風聲……
唔係放蚊就聽音響架啦~~
Tesla隔音咁差, 點會靜到得呔風聲

引用:
原帖由 ken.chan2009 於 2020-7-30 12:23 PM 發表

Tesla隔音咁差, 點會靜到得呔風聲
咪就係!
點都有啲高低爆轉出入彎先醒神精準嘛!
暫未hit到全電房賽事……

回覆 引用 TOP

睇曬成條片,德國冇快線L。。

回覆 引用 TOP

Autobahn 有幾快無意義,不如講紐保靈圈速幾多。Pirelli 個廣告有一句寫得好, power is nothing without control. 直線快只適合美國文化,拿去玩直線加速比賽吧。

回覆 引用 TOP

極速得235公里咁慢

回覆 引用 TOP

電車係好勁,不過始終都係電池技術決定一切
如果有一天可以叉五分鐘,行400km 油車就真係可以bye bye

回覆 引用 TOP

樓主不如多D試下唔同車款,感受下乜嘢叫操控,乜嘢叫穩定,快,唔係只講極速,更何況極速只得 220kmh又點可以叫快呢!

豬西大火雞 (^o^)
大埔空姐空埔大
長洲賓客賓洲長
Jason 的虛擬世界

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-29 12:22 PM 發表

其實一般香港市區揸,真係好難上到200喎。
夜晚西隧出3號
要幾多有幾多

回覆 引用 TOP

系德國無限速馬路,開部toyota都過200啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yifeifei2 於 2020-7-29 12:21 PM 發表

請問呢個係 T車問題,定係所有電車通病?
如果電動車有波箱轉波,一定無問題。

回覆 引用 TOP

真係好多人對電車有偏見。但有幾多個係真正試過?
我係由 E90 M3 轉 Model 3 dual motor嘅。 M3係紮實 d,handling 好 d。但 model 3 唔差太多。加速就 model 3 大比數完勝。我兩駕都好喜歡。無謂比較太多.  Enjoy whatever you like.

引用:
原帖由 T12 於 2020-7-31 06:17 PM 發表

樓主不如多D試下唔同車款,感受下乜嘢叫操控,乜嘢叫穩定,快,唔係只講極速,更何況極速只得 220kmh又點可以叫快呢!
唔係講極速,係講加速。我見你頭像係電單車。你應該知我講緊乜。就係好似26咁快!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 GOODYEAR119 於 2020-8-1 09:31 AM 發表

真係好多人對電車有偏見。但有幾多個係真正試過?
我係由 E90 M3 轉 Model 3 dual motor嘅。 M3係紮實 d,handling 好 d。但 model 3 唔差太多。加速就 model 3 大比數完勝。我兩駕都好喜歡。無謂比較太多.  Enjoy whatever you like. ...
Tesla威脅最大嘅係經紀

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]