• 瀏覽: 19,692
  • 回覆: 109
  • 追帖: 4
你見過其他政府/NCSC 工未?

不嬲的考官都係一路見一路寫你評語

PS:你又話唔去見

引用:
原帖由 kh2995 於 2020-10-22 07:12 PM 發表

你見過其他政府/NCSC 工未?

不嬲的考官都係一路見一路寫你評語

PS:你又話唔去見
見過郵政郵務工人 最後請左

另外 其他考生講嘢 佢淨係齋望 同問佢地仲有無補充

因為覺得做人要有交帶 我見姐無話實請既 師兄 係咪先

師兄,可講一吓group in 時是怎樣的嗎?例如問乜?有多少人一齊in ?.....🙏

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2020-10-22 07:55 PM 發表

見過郵政郵務工人 最後請左

另外 其他考生講嘢 佢淨係齋望 同問佢地仲有無補充

因為覺得做人要有交帶 我見姐無話實請既 師兄 係咪先
師兄,可講一吓group in 時是怎樣的嗎?例如問乜?有多少人一齊in ?.....🙏

引用:
原帖由 adrianlch2010 於 2020-11-1 08:24 PM 發表

一開始自介(1分鐘)之後就進入自由討論(5分鐘)我個組係五條友(包埋我自己)

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2020-11-1 09:05 PM 發表

一開始自介(1分鐘)之後就進入自由討論(5分鐘)我個組係五條友(包埋我自己)
我未試過group in 會唔會有人無出過聲or有人爭住講野?

引用:
原帖由 qcii 於 2020-11-1 09:14 PM 發表

我未試過group in 會唔會有人無出過聲or有人爭住講野?
我就係爭野講個條友 但又唔係勁 如果唔講野肯定會收拒絕信(由於職位有限 本公司暫時未能提供職位 特此致歉)雖然多野講都未必得 但總好過一句起兩句止

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2020-11-1 09:21 PM 發表

我就係爭野講個條友 但又唔係勁 如果唔講野肯定會收拒絕信(由於職位有限 本公司暫時未能提供職位 特此致歉)雖然多野講都未必得 但總好過一句起兩句止
討論的話題是那個定的?你們討論了什麼?

引用:
原帖由 adrianlch2010 於 2020-11-1 09:35 PM 發表

討論的話題是那個定的?你們討論了什麼?
係面試官提供既 呢樣就唔方便講啦 費事自爆

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2020-11-1 09:45 PM 發表

係面試官提供既 呢樣就唔方便講啦 費事自爆
👌🏻👌🏻👌🏻🙏🙏

回覆 引用 TOP

幾時有消息?

咩形式通知?

引用:
原帖由 香港製造 於 2020-11-8 12:58 PM 發表

幾時有消息?

咩形式通知?
Del

回覆 引用 TOP

我30 號in 
有冇人己經有offer??

回覆 引用 TOP

我上個月21號in 都仲未有消息 (今日已經唔止兩個禮拜   唔請我既話咪去教下小學生先 😂😂

引用:
原帖由 tomtombbg 於 2020-11-19 04:49 PM 發表

我上個月21號in 都仲未有消息 (今日已經唔止兩個禮拜   唔請我既話咪去教下小學生先 😂😂
我昨入先in完,佢話12尾至1月頭會用信通知請不請

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]