• 瀏覽: 9,920
  • 回覆: 264
大風大雨,微涼,心引起, 固醇味....... 時間早,人疏少,去尋味,得所愛,好治癒

附件

20200714_125030.jpg(105.57 KB)

2020-7-31 11:55 AM

20200711_114016.jpg(89.36 KB)

2020-7-31 12:01 PM

20200526_135427.jpg(73.65 KB)

2020-7-31 12:15 PM

熱賣及精選
樓主, 好重口味喎, 驚唔驚胆固醇呀, 小心飲食

16叔清得哂... 呢碗野好似幾正喎

我喜歡修打蘭街

忍唔住呀,我又要食,乜野寶號呀十六叔!?

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2020-7-31 11:59 AM 發表

樓主, 好重口味喎, 驚唔驚胆固醇呀, 小心飲食
多謝閣下提點 !
其實16叔並不是常常食此店的豬雜,多數幫襯牛腩牛肉麵粉河。

引用:
原帖由 unclesixteen 於 31-7-2020 11:55 AM 發表

大風大雨,微涼,心引起, 固醇味....... 時間早,人疏少,去尋味,得所愛,好治癒
我就鍾意呢碗豬什米多過士美菲路喇,雖然大家都好食

引用:
原帖由 marcploto 於 2020-7-31 12:03 PM 發表

16叔清得哂... 呢碗野好似幾正喎
麵唔好亂食、湯唔好亂飲

引用:
原帖由 unclesixteen 於 31-7-2020 12:18 PM 發表

麵唔好亂食、湯唔好亂飲
搵機會試試佢先

民以食為天!十六叔行多幾次山抵消返👍🏻

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-7-31 11:55 AM 發表

兩碗拍哂,勁

引用:
原帖由 marcploto 於 2020-7-31 12:20 PM 發表

搵機會試試佢先
食晏前去食晏後去(避開人潮),星期六可以唔去(因太多人),星期日唔使去(星期日休息)

引用:
原帖由 unclesixteen 於 31-7-2020 12:23 PM 發表

食晏前去食晏後去(避開人潮),星期六可以唔去(因太多人),星期日唔使去(星期日休息)
謝謝16叔提示

回覆 引用 TOP

本人覺得永記好過呢間

潮州人

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]