• 瀏覽: 1,897
  • 回覆: 10
赤柱唔係一向由鴨脷洲派車咩?

附件

26994B1E-E9DD-4020-90B1-CF3EAAEDAE0F.jpeg(283.86 KB)

2020-7-31 12:32 PM

82D01DA0-46AD-4BF0-AEB0-93182DB4175B.jpeg(252.48 KB)

ECDAD29A-7613-4BB9-A957-E7AD89E54B82.jpeg(276.42 KB)

引用:
原帖由 S兄 於 2020-7-31 12:32 PM 發表

赤柱唔係一向由鴨脷洲派車咩?
玩牌啫,嚇我唔到嘅

回覆 引用 TOP

買11.3 flyer好D 喎
雖然12m都行到

如何拍攝翻新中的LRT???
先乘輕鐵到輕鐵車廠站,下車後上天橋,進入新屯門中心商埸。然後穿過商場,靠北走,進入停車場,選擇合適的樓層,就可近距離拍攝車廠了。/
支那車@284被河蟹 笑料
引用:
原帖由 e700 於 2020-7-31 12:40 發表

買11.3 flyer好D 喎
雖然12m都行到
機場去赤柱?

真係頂級驚嚇!

2020瑞士洛桑青年冬奧年 香港撥亂反正年 Samsung S20 Ultra 5G元年
2021東京奧運年 豐田全球氫氣零碳元年
Start Your Impossible!
Mobility for All!
Hope Lights Our Way!
引用:
原帖由 jala3510 於 2020-7-31 12:45 PM 發表

機場去赤柱?

真係頂級驚嚇!
A6巴士新線?

回覆 引用 TOP

行埋域多利道,風景一流。

回覆 引用 TOP

如果係拉條a17入去喇掛

A17都無客 仲會開赤柱咩

回覆 引用 TOP

同973一齊玩鬥命長

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tor 於 2020-8-1 02:04 PM 發表

如果係拉條a17入去喇掛
應該就係拉A17入去,或者另開A16

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]