• 瀏覽: 8,518
  • 回覆: 46
  • 追帖: 1
勞力士真定假單憑呢張相😈😈

附件

_43I5026.jpg(166.26 KB)

2020-7-31 07:51 PM

_43I5016.jpg(125.32 KB)

_43I5021.jpg(155.62 KB)

_43I5031.jpg(287.4 KB)

我覺得係真

回覆 引用 TOP

唔好百份百肯定呀,盒真唔代表錶真

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sk0727 於 2020-7-31 07:51 PM 發表

點解咁問

雷射皇冠假嘢一早已經做到,錶帶軸,指針,針軸細節都可以睇,金鋼後面有狗頭印750印一般假嘢好難仿。但係聽聞有貴價超高仿,外觀可以完全一樣,要開蓋睇機芯先分到

引用:
原帖由 Duncan_Nadal 於 2020-7-31 20:45 發表

點解咁問
可能試水温

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb

回覆 引用 TOP

你買定賣?唔知咩意思

回覆 引用 TOP

睇機芯最安全,唔开都起碼要用鏡睇錶面

回覆 引用 TOP

過14/f 厘關,要睇實物

回覆 引用 TOP

上14樓

回覆 引用 TOP

睇相?可以當真?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sk0727 於 2020-7-31 07:51 PM 發表

有一句說話的要記住!
識賣假表既會用真表相(手袋都係)
全新勞力士一定AD買,二手買賣必需上行驗證交收。

最穩陣上行驗一驗

回覆 引用 TOP

有人會拿一隻真錶去問人真定假嗎?

回覆 引用 TOP

咁真又點假又點 真~係正常 假~造工好

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]