• 瀏覽: 4,282
  • 回覆: 52
  • 追帖: 1

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
congrats!   quick quick!!  Open sesame!!

回覆 引用 TOP

恭喜入手 🥳🥳 快啲打開佢啦~~

回覆 引用 TOP

好多好多年無用LV袋。上當年的LV係媽咪主動買比我,今次係我第一次自己買LV。

我早兩日心血來潮打去Hotline 問,竟然話 element 和harbour city 都有貨。CS話element 有多些貨,所以我就去element睇睇。CS服務和禮貌都好好,但去到boutique 的服務就同chanel 差好遠。 可能我近關門時間先去人地趕收工。

但我買完LV去chanel 拿WOC de的扣,明知我唔買野,都服務好好,起碼分別有三個人問我地飲唔飲野。人地咪一樣趕收工,都會有心機介紹。

回覆 引用 TOP

我一直都想買一個carefree又要夠versatile又要夠classic耐看的背包。Palm Springs Mini絕對滿足到我。今次係第一次見到真身,比想象中細小小,而且手感柔軟,好似同以前用過的Monogram 唔同。

回覆 引用 TOP

Sis 呢個包包好迷你哦😃👍🏼
其實service 好講彩數
數年前首個LV 喺半島買,佢哋d ServicE超差,黑面兼唔想so妳咁,後來尖沙咀店遇到好sa后
就轉左呢邊買了😌

引用:
原帖由 異域平平弟弟 於 2020-8-1 06:27 AM 發表

數年前首個LV 喺半島買,佢哋d ServicE超差,黑面兼唔想so妳咁,後來尖沙咀店遇到好sa后
就轉左呢邊買了😌 ...
九龍係得海港城和element 有貨,SA話呢d hot item係返一兩個。話要去Lee garden 個邊先有多個選擇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域平平弟弟 於 2020-8-1 06:27 AM 發表

就轉左呢邊買了😌 ...
我呢個包包好mini 但其實可以放好多野的...水,傘,都無問題去旅行好方便

引用:
原帖由 jennylady 於 2020-8-1 09:41 AM 發表

我呢個包包好mini 但其實可以放好多野的...水,傘,都無問題去旅行好方便
我見個size 有啲似狐狸品牌背包
出外旅遊郊游不錯😉👍🏼
How much ar?

引用:
原帖由 異域平平弟弟 於 2020-8-1 10:14 AM 發表

我見個size 有啲似狐狸品牌背包
出外旅遊郊游不錯😉👍🏼
How much ar?
咩係狐狸品牌啊?可否分享一下?

我呢個16800

我想問下LV 買野係咪無LV單?得張好似超市買野個d單咋?睇睇下覺得真係好唔對路

引用:
原帖由 jennylady 於 2020-8-1 10:32 AM 發表

咩係狐狸品牌啊?可否分享一下?

我呢個16800

呢個🦊牌子

引用:
原帖由 jennylady 於 2020-8-1 10:33 AM 發表

我想問下LV 買野係咪無LV單?得張好似超市買野個d單咋?睇睇下覺得真係好唔對路
有LV receipt 架

引用:
原帖由 異域平平弟弟 於 2020-8-1 11:12 AM 發表

呢個🦊牌子
我個仲細個呢個啊。哈哈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 異域平平弟弟 於 2020-8-1 11:12 AM 發表

有LV receipt 架
係啊,有張超市個種receipt

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]