• 瀏覽: 22,524
  • 回覆: 35
  • 追帖: 1
剛剛係粉嶺公路行車時,路過左一個大水氹,之後部車就著左兩個燈,求師兄師姐幫忙解答🙏🙏🙏 部車現家行得好奇怪,謝謝。

附件

5557553C-2ED3-467D-B00C-B4CBA624319B.jpeg(124.27 KB)

2020-8-1 01:03 AM

精選汽車
引用:
原帖由 dltmt 於 2020-8-1 01:03 AM 發表

剛剛係粉嶺公路行車時,路過左一個大水氹,之後部車就著左兩個燈,求師兄師姐幫忙解答🙏🙏🙏 部車現家行得好奇怪,謝謝。

附件

E2B205B0-5695-44BE-882D-DBF78EAECDB2.jpeg(144.68 KB)

2020-8-1 01:05 AM

回覆 引用 TOP

符號

31,60

引用:
原帖由 cardreadermp3 於 2020-8-1 01:17 AM 發表

符號

31,60
我都望度係31,60」呀師兄~~

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-1 01:33 AM 發表

我都望度係31,60」呀師兄~~
好似唔係,因為現家一轉波架車就chok

附件

D50A6321-7F8F-4A32-A96F-4DB1FDA60D7E.jpeg(133.36 KB)

2020-8-1 01:42 AM

引用:
原帖由 dltmt 於 2020-8-1 01:42 AM 發表

好似唔係,因為現家一轉波架車就chok
係唔係自動波嚟ga師兄?

Nothing is impossible once you try, step is on🎢

😓🙇🏻‍♂️

附件

37CBA492-4204-4A7D-A7E6-3E9FAEC349A0.jpeg(262.48 KB)

2020-8-1 01:46 AM

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-1 01:45 AM 發表

係唔係自動波嚟ga師兄?
係,Audi A5

引用:
原帖由 dltmt 於 2020-8-1 01:46 AM 發表

係,Audi A5
師兄,你睇下呢個thread幫唔幫度你

https://www.discuss.com.hk/archiver/?tid-23240739.html

回覆 引用 TOP

我估係死分火coil,換一支幾佰遮,

回覆 引用 TOP

整濕左粒ABS sensor, 搵日好天揸架車出去曬太陽, 有機會無事正常返晒

回覆 引用 TOP

eps防滑系統開啟

回覆 引用 TOP

拖車!!

回覆 引用 TOP

ABS sensor

回覆 引用 TOP

軚盤附近有個車呔滑行制,reset佢

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]