• 瀏覽: 3,903
  • 回覆: 70
  • 追帖: 1
Well, 啱啱three個月
Well, 今次係魚香茄子eggs plant,希望各位義工helpers 平安送達
Well, 味道嚟講當然惹味啦!賣花一定讚花香,Well, 不過聽D義工講,D清潔叔叔嬸嬸同露宿人士好其待look forwarding星期五😜😜😜

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
熱賣及精選
要唔要幫手

走過油的茄子色覯,此菜好送飯,願一切順利🙏

繼續加油

加油, 睇見都覺得好食

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙
So nice😎
Long slender type eggplant, looks like quite a bit of chilli oil, is it spicy ?

引用:
原帖由 newcome 於 2020-8-1 05:37 AM 發表

Well, 啱啱三個月
Well, 今次係魚香茄子eggs plant,希望各位義工helpers 平安送達
Commercial Cooktop Hob

Go Power 💪⚡️💥
Salute !

Jason 的虛擬世界
加油

別人笑我太瘋顛,我笑他人看不穿,不見美人如入墓,無波無馬怎生存!
加油

引用:
原帖由 波見屎 於 2020-8-1 06:33 AM 發表

要唔要幫手
搞得掂,謝謝

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-8-1 07:10 AM 發表

走過油的茄子色覯,此菜好送飯,願一切順利🙏
下次試吓上粉先走油😜

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sictakho 於 2020-8-1 09:40 AM 發表

繼續加油

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tmc3012 於 2020-8-1 09:51 AM 發表

加油, 睇見都覺得好食
Thank you

回覆 引用 TOP

加油💪

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]