• 瀏覽: 1,433
  • 回覆: 14
  • 追帖: 1
謝謝

回覆 引用 TOP

你直接上14樓問,或者打hotline去問

509 AD報價,大概三萬

人生如戲,戲如人生;箇中情節,何必認真
估唔到錶佬都要問人

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 PMSHK 於 2020-8-1 01:22 PM 發表

509 AD報價,大概三萬
三萬一條膠帶?

引用:
原帖由 LilacLee 於 2020-8-1 14:47 發表

三萬一條膠帶?
樓主原本問底蓋,編輯咗問膠帶咋

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
17" imac G5 with i-sight
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
iphone 2G 8Gb
iphone 3GS 16Gb
引用:
原帖由 waikee 於 2020-8-1 02:52 PM 發表

其實我兩樣都想知、錶底蓋我星期一問問14/F!
但Oysterflex 膠帶我知14/F 要一換一、所以想睇有冇其他地方有!謝謝

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waikee 於 2020-8-1 02:52 PM 發表

師兄、其實錶底蓋無理由三萬、同埋AD 都唔會有得賣、所以不用理會、呢位師兄可以隨便說說而已!

回覆 引用 TOP

上綱睇吓资料先
依件兩千幾歐羅,仲係pre-owned嘢,係咪嗰位 @我要真普選 講嘅賊贓我唔知喇,仲未連運費
借图

PM G5 1.8G DP with 4G ram, ATI x800XT 256m Mac Edition
(using)
PM G4 MDD 1.25G DP & 1G DP(2 sets)
ibook G4 1.2G 1.25G ram and 120G hdd
引用:
原帖由 waikee 於 2020-8-1 03:59 PM 發表

上綱睇吓资料先
依件兩千幾歐羅,仲係pre-owned嘢,係咪嗰位 @我要真普選 講嘅賊贓我唔知喇,仲未連運費
借图
師兄、呢個是白金、我想留意鋼咋

引用:
原帖由 KWBOY 於 2020-8-1 16:06 發表

師兄、呢個是白金、我想留意鋼咋
咁答你位師兄講509吖嗎,我以為你件又係116509囉
由頭到尾你都冇講乜嘢model

(using)
引用:
原帖由 waikee 於 2020-8-1 04:08 PM 發表

咁答你位師兄講509吖嗎,我以為你件又係116509囉
由頭到尾你都冇講乜嘢model
我是鋼錶咋😅

引用:
原帖由 KWBOY 於 2020-8-1 16:10 發表

我是鋼錶咋😅
俾嗰model 出來幫你睇吓

(using)
引用:
原帖由 waikee 於 2020-8-1 04:13 PM 發表

俾嗰model 出來幫你睇吓
500 咋!😅

引用:
原帖由 KWBOY 於 2020-8-1 16:28 發表

500 咋!😅
去悲悲睇就咁嘅價錢
你自己参考一吓喇,不能作準

借图

(using)

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]