• 瀏覽: 16,392
  • 回覆: 79
  • 追帖: 1
好想去日本,幾時先可去?

附件

20190823_172239.jpg(279.01 KB)

2020-8-1 04:21 PM

20190826_185612.jpg(215.88 KB)

20190824_201925.jpg(299.03 KB)

20190822_110619.jpg(475.32 KB)

20190822_195125.jpg(426.17 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
我都好想去 日本自己而家都好多個案 等奧運後啦

回覆 引用 TOP

咁睇過年都應該去唔到

北海道,沙巴,華欣,東京,冰島挪威,台中
首爾,關西,九州,波蘭,金邊
北海道,山陰.陽,山口,鹿兒島,靜岡
華欣,東北,北海道,群馬,北海道,台東
丹麥瑞典,三重,四國,芭堤雅,胡志明
台北,北陸,西班牙

回覆 引用 TOP

回覆 引用 TOP

情況並唔樂觀。

回覆 引用 TOP

唔好話日本,近近哋台灣都好⋯但係睇唔到前景

回覆 引用 TOP

好悲觀,出年都危,如果出年都係咁,全球經濟崩潰

回覆 引用 TOP

東京疫情每日幾百, 你敢唔敢去? 至少出年先

回覆 引用 TOP

等有藥同疫苗面世先開始諗吓啦!

引用:
原帖由 肥通 於 2020-8-2 04:02 PM 發表

等有藥同疫苗面世先開始諗吓啦!
同意

回覆 引用 TOP

我預計疫苗明年首季可打(據美媒報導),但分配到全世界須要金錢和時間,攪得嚟都起碼到明年底,咁到22年應該可以啦!

回覆 引用 TOP

有排都未去得

回覆 引用 TOP

有疫苗但病毒又變種

回覆 引用 TOP

保守估計2022

................
主題標籤 #日本
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]