• 瀏覽: 4,955
  • 回覆: 19
日本美女徵軟飯情人萬人求包養 不用洗衫煮飯唯一入職條件竟是?
不用辛勤工作就有錢收,是不少人的夢想。Twitter有日本女生出了一則貼文,公開招募男性做她的情人,和她一起生活,不用做任何事,只要待在家中被她包養就可以每月得到薪水。貼文一公開,立刻有過萬人應徵希望成為「軟飯王」,究竟她有甚麼要求呢?這份工又是否真的是絶世筍工呢?

日本綜藝節目《アウトxデラックス》找來了現年25歲的Miu做訪問。不要以為醜的女生才需要包養男人,發貼文的Miu是個大美女,日間做文職工作,夜晚則在銀座的會所做陪酒,所以對她來說絕對有能力包養男人。
https://www.hk01.com/%E9%96%8B%E7%BD%90/505244/%E6%97%A5%E6%9C%AC%E7%BE%8E%E5%A5%B3%E5%BE%B5%E8%BB%9F%E9%A3%AF%E6%83%85%E4%BA%BA%E8%90%AC%E4%BA%BA%E6%B1%82%E5%8C%85%E9%A4%8A-%E4%B8%8D%E7%94%A8%E6%B4%97%E8%A1%AB%E7%85%AE%E9%A3%AF%E5%94%AF%E4%B8%80%E5%85%A5%E8%81%B7%E6%A2%9D%E4%BB%B6%E7%AB%9F%E6%98%AF?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

條女咁索

做soft rice兵
日日奶都照殺

但係有人成功被取綠

希望下年再換人

附件

6uf5x5XDtsLZXDYWkluphO01A-REEjmEeEzF73hMxe8.jpeg(143.14 KB)

2020-8-1 08:17 PM

IMG_20200801_201637.jpg(112.99 KB)

IMG_20200801_201445.jpg(109.95 KB)

IMG_20200801_201542.jpg(93.79 KB)

IMG_20200801_201608.jpg(94.75 KB)

回覆 引用 TOP

熱賣及精選
E條友將猥瑣表現得淋漓盡致😎
佢叫乜野名?🤣

附件

IMG_20200801_204830.jpg(151.97 KB)

2020-8-1 08:50 PM

引用:
原帖由 index2018 於 2020-8-1 08:50 PM 發表

E條友將猥瑣表現得淋漓盡致😎
佢叫乜野名?🤣
呢條友叫內山xx 人地取左倉井優做老婆架 好q架世

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-8-1 09:21 PM 發表

蒼井空我就識

引用:
原帖由 stkwok1985 於 2020-8-1 09:21 PM 發表

美女配醜男😠

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 加賴yi002 於 2020-8-1 09:32 PM 發表

加瀨yi002歲哺乳期媽媽 不懂事的年紀 高中時早戀 畢業后就結婚 生完孩子 過後老公不負責跑路 
19歲哺乳期媽媽 不懂事的年紀 高中時早戀 畢業后就結婚 生完孩子 老公過後老公不負責跑路 
早戀高中畢業就結婚了雙方年紀都還很小 現育有一子 加上簡單的生活開銷都已經沒有能力負擔了 老公是單親家庭 沒有婆婆可以幫忙照顧小孩 自己也沒有辦法出去工作 生活很拮据  自己不是一個不負責任的媽媽 雖然 ...
唔好係我po賣廣告
我唔做扯皮條😠

引用:
原帖由 VP805 於 2020-8-1 09:34 PM 發表

蒼井空我就識
岩岩我都睇錯,
以為係蒼井胸😍

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 index2018 於 2020-8-1 09:37 PM 發表

唔好係我po賣廣告
我唔做扯皮條😠
師兄,我喺我個thread都見度佢呀😟

你拉去最下就見度ga la,

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29265009&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈
噉嘅条件都敢叫畀包养?

回覆 引用 TOP

引用:

倉井老師.......

回覆 引用 TOP

根本係個真人show。電视台有節目,條女又在陪酒界出了名,谷人氣。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Maitinana 於 2020-8-1 10:04 PM 發表

師兄,我喺我個thread都見度佢呀😟

你拉去最下就見度ga la,

https://www.discuss.com.hk/viewt ... mp;utm_medium=share
Good po

提名杜民賊,香港軟飯王

Why not Hong Kong

回覆 引用 TOP

主題標籤 #日本 #銀座
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]