• 瀏覽: 3,614
  • 回覆: 34
Venus識到言少,肯定會同池子孝分手斬纜,點會仲拖住,仲一齊

劇情唔合理

熱賣及精選
都乜叉野都,媽媽都

回覆 引用 TOP

唔通言少同池子孝都支持open relationship, 一妻多夫制?

回覆 引用 TOP

見到venus就想嘔
一次又一次俾緑帽人戴
仲扮慘

條路自己選 仆街又要喊 真。港女

見利開眼 見害失明 法治香港 律師無敵
民主霸權 市民難敵 記協女士 可恥公敵
公民賣港 不餘遺力 只要民主 不要民生
香港未日 指日可見

回覆 引用 TOP

果編劇以為好寫實, 觀眾好鍾意睇.

回覆 引用 TOP

venus 最後演技爆發,
其實幾touching,
我都戥venus 心痛。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

回覆 引用 TOP

如果真係釣金龜,一早同池子孝分左手啦,兩邊都拖住,劇情唔多合理

言少之類闊少又係唔多合理,之前好似仲有兩件闊少,真心講,Venus米5都唔知有冇,個樣又普通,冇樣冇身材,冇波波冇靚腳,闊少睇得上佢既可能性真係好低。你話邱晴,何依婷,陳曉華,陳嘉慧,黃嘉雯之類就話啫。條友侏儒黎架喎

黃人又話唔睇cctvb???????

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-8-1 08:26 PM 發表

Venus識到言少,肯定會同池子孝分手斬纜,點會仲拖住,仲一齊

劇情唔合理
你成世未媾過女牙?
想要錢又想要真愛,好難明咩

引用:
原帖由 紅軍迷 於 2020-8-1 08:31 PM 發表

見到venus就想嘔
一次又一次俾緑帽人戴
仲扮慘
俾人飛兩獲,係好難接受

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 坐六年 於 2020-8-1 08:48 PM 發表

黃人又話唔睇cctvb???????
我幾時有講過?

引用:
原帖由 larry64 於 2020-8-1 08:52 PM 發表

你成世未媾過女牙?
想要錢又想要真愛,好難明咩
一個人專注力有限,心力有限,如果顧住個闊少又顧住件窮小子,好易心力衰竭

引用:
原帖由 我要真普選 於 2020-8-1 08:44 PM 發表

如果真係釣金龜,一早同池子孝分左手啦,兩邊都拖住,劇情唔多合理

言少之類闊少又係唔多合理,之前好似仲有兩件闊少,真心講,Venus米5都唔知有冇,個樣又普通,冇樣冇身材,冇波波冇靚腳,闊少睇得上佢既可能性真係好低。你話邱晴,何依婷,陳曉華,陳嘉慧,黃嘉雯之類就話啫。條友侏儒黎架喎 ...
有得屌你屌吾屌先?
正一on撚鳩

引用:
原帖由 larry64 於 2020-8-1 08:54 PM 發表

有得屌你屌吾屌先?
正一on撚鳩
兩皇一后3P

Venus,阿孝同言少

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]