• 瀏覽: 24,360
  • 回覆: 164
精選汽車
錦即是邊個找數呀

有經驗嘅26司機一定唔會喺行人路邊攝🤭

26喺行人路邊攝車罅就輸咗九成!

回覆 引用 TOP

的士乘客左邊落車點會估到有26後上?

回覆 引用 TOP

幾方有責!!!
馬路唔好得個估字~

引用:
原帖由 fto94 於 2020-8-2 02:53 PM 發表

幾方有責!!!
馬路唔好得個估字~
雙方?請問一條行車線可以行多少架車?

1410 15-05-2011
14:15 沙田
星期日 單T 10 場  4 勁飛馳 + 5 漸信良駒 +  7 華利多 + 11 自家威 $10

$40.00 $12,346.00
1411 15-05-2011
14:15 沙田
星期日 連贏位置Q 10 場  4 勁飛馳 + 5 漸信良駒 + 7 華利多 + 11 自家威 $10

$120.00 $3,023.00
引用:
原帖由 Suibiu 於 2020-8-2 03:26 PM 發表

雙方?請問一條行車線可以行多少架車?
不是雙方!
以呢單計…  1,屎9  2,屎9客 3,26L 免強可包括埋26L客座..
一條含車線可行一架標準C+車或以上大媽車,但當路面阻塞引至慢車或塞車或違泊車輛而又有足夠空間…可在安全情況下嗰啲醒目或頓胎嘅26,36,路權,馬驢羊等…什至比畜更賤嘅淫類亦可通過……
停車開乜門前首要車手必需留意週邊外來人或車或衝過來生死物…如空中飛淫汽彈TG雪筒申縮棍……
識得自動上車嘅客人幾on9極落車刀要留心外來兇猛怪獸先好開門下車~~
26車手唔駛問呀平佢俾後面條有J女攬到佢條硬J實1實…乜危機識刀拋豬老竇…而雙騎女J亦有責任奶告車手小心別鹵莽攝東虖~~
攝開門L車虖是有危莒步驟的~~~
知冇!!

引用:
原帖由 fto94 於 2020-8-2 03:55 PM 發表

不是雙方!
以呢單計…  1,屎9  2,屎9客 3,26L 免強可包括埋26L客座..
一條含車線可行一架標準C+車或以上大媽車,但當路面阻塞引至慢車或塞車或違泊車輛而又有足夠空間…可在安全情況下嗰啲醒目或頓胎嘅26,36,路權,馬驢羊等…什至比畜更賤嘅淫類亦可通過……
停車開乜門前首要車手必需留意週邊外來人或車或衝過來生死物…如空中飛淫汽彈TG雪筒申縮棍……
識得自動上車嘅客人幾 ...
危意步驟……

回覆 引用 TOP

當然係兩個碌嘅問題啦

引用:
原帖由 貴懷舊的屋 於 2020-8-2 11:46 AM 發表

錦即是邊個找數呀
我都想知,見過的士9客開門,撞路邊車身

引用:
原帖由 前往豐滿的菠菜 於 2020-8-2 04:12 PM 發表

當然係兩個碌嘅問題啦
呢單計大家同步撞!!
要睇環境因素……
有啲交警告的士司機不小心亂放客開門撞到26架!

攝車輸硬

邊度會響左邊攝位㗎

2個6抓數

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]