• 瀏覽: 10,935
  • 回覆: 54
本主題由 motivation 於 2020-8-7 03:27 PM 移動
呢排的士佬生意5好
博大霧,想浪車
我隔日見,都有大車c機中
裝越位意思,當你望鏡,準備cut線,後方的士從後台上,而讓他先行,他突然停在你車頭ab柱位,駁撞車博大霧屈錢

好常見,D的士佬大部分係甘樣搵食,自己小心

回覆 引用 TOP

大車司機會撞死佢搏唔過。的士司機博個個都傻嘅。👍👍👍😱

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 waijai 於 2-8-2020 11:09 AM 發表

呢排的士佬生意5好
博大霧,想浪車
我隔日見,都有大車c機中
裝越位意思,當你望鏡,準備cut線,後方的士從後台上,而讓他先行,他突然停在你車頭ab柱位,駁撞車博大霧屈錢 ...
另外係綠燈特登唔開車住,等你隊佢c fuk. 然後多謝你!😹🤑

回覆 引用 TOP

仲有好多的士鍾意灣位小路出大路突個車頭出來停定搏你撞佢就同你收錢

無知一問!想知其實撞次車佢有幾多得著,我撞過兩次兩次我都贏硬但兩次我都唔見自己有咩著數。最近一次遇着個窮撚無錢賠要claim保險我成個9幾月無車用仲要搞一大輪有排煩。有無知情人事可以話我聽?

Cut 的士要快狠準。
DC柴油棍波,轉玩石油氣AT後,DC9開始識玩彈射博撞車收錢。
勿睇小幾十匹馬力,佢下彈射足以0.幾秒入盲點位收錢。
如果架架DC係NV200就天下太平。

回覆 引用 TOP

朝早青公迴旋處成日1線入踩內圈出1 2線中間

回覆 引用 TOP

的士佬有一招,轉灣罷尾等你撞。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路人2014 於 2020-8-2 10:10 PM 發表

無知一問!想知其實撞次車佢有幾多得著,我撞過兩次兩次我都贏硬但兩次我都唔見自己有咩著數。最近一次遇着個窮撚無錢賠要claim保險我成個9幾月無車用仲要搞一大輪有排煩。有無知情人事可以話我聽? ...
如果純粹賠架車損壞就唔搵得幾多, 一定要入醫院驗傷話頭痛頸痛, 咁就可以開天殺價.

引用:
原帖由 plm8051 於 3-8-2020 01:25 發表

如果純粹賠架車損壞就唔搵得幾多, 一定要入醫院驗傷話頭痛頸痛, 咁就可以開天殺價.
Ching 有幾多單入了醫院仲可以私了?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 路人2014 於 2-8-2020 22:10 發表

無知一問!想知其實撞次車佢有幾多得著,我撞過兩次兩次我都贏硬但兩次我都唔見自己有咩著數。最近一次遇着個窮撚無錢賠要claim保險我成個9幾月無車用仲要搞一大輪有排煩。有無知情人事可以話我聽? ...
Ching架車無全保及有正職人仕,
交通意外糸蝕很難賺的,
如果想賺,
買架2手商用車加全保,
撞車時不收油,
跟住去睇急症搏病假,
CLAIM對方保險,
有幾多著數就睇你的律師能力.
   近期有單收過千萬

回覆 引用 TOP

迴旋處搵食最易,越大越易,大把車喺二線包頭入,真係收錢收到手軟,扣分制度做就咗賠錢玩法

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 plm8051 於 2020-8-3 01:25 AM 發表

我係話要搵錢多就要入院啫, 冇話過入院可以私了.
而且入院就唔可以成日做, 否則會引人懷疑, 一單要搵夠數. 私了就唔同, 可以密密做, 但每次搵幾百.

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]