• 瀏覽: 44,022
  • 回覆: 162
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 不切實際 於 2020-8-3 16:22 發表

佢老婆唔係咩民主女神咩?做咩要去TVB,唔好ViuTV?
佢老婆係鬼女神, 只係一個未婚大肚嘅基督徒啫

回覆 引用 TOP

其實佢而家係簽古天樂, 但個個都講佢返TVB, 咁先好笑嘛
而家佢唔係簽無線喎

佢啲戲都好睇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Reporterdog 於 2020-8-2 03:21 PM 發表

跪低真係YC專利,身體最誠實
ching,張繼聰從來都唔係黃人,只係講義氣,古天樂同大陸關係極好,一定唔會簽黃人

其實張繼聰老婆都只係扮黃人嚟吸引高登仔、連登仔

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2020-8-3 05:07 PM 發表

其實佢而家係簽古天樂, 但個個都講佢返TVB, 咁先好笑嘛
而家佢唔係簽無線喎
預咗張繼聰會返tvb,本來3年前tvb力捧緊張繼聰

張繼聰家族多個係警察,張繼聰唔會係黃

引用:
原帖由 商界永恆的廁紙 於 2020-8-3 02:32 PM 發表

兩公婆都係死曱甴
張繼聰從來都唔係黃人,只係講義氣,古天樂同大陸關係極好,一定唔會簽黃人

其實張繼聰老婆都只係扮黃人嚟吸引高登仔、連登仔

張繼聰家族多個係警察,張繼聰唔會係黃

回覆 引用 TOP

張繼聰有前(錢)途👍

活在當下

回覆 引用 TOP

兩父子都係老千

貪心輸錢贏 輸血不輸錢 人人去輸血

殺人不打風 落雨去離島 離家飲煉奶 見人分遺產

出獄嫌錢腥 快樂冇人格 出家冇人工 攻而無不克 戰無不勝矣
引用:
原帖由 buchai 於 2020-8-2 11:20 PM 發表

張繼聰真係有演技,老表 收規華 誇世代都做得好,佢跟古仔搵食就跟啱老細喇,希望拍到啲有水準嘅電影,如果都在無線再見到佢就好喇
我鐘意收規華這角色,亦正亦邪,睇得出有進步!
攪笑又有一手,呢方面有進步空間!
入著古仔或劉華呢D對電影熱誠嘅老闆,應該有得發揮!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 戰鬥吧 於 2020-8-3 12:27 PM 發表

張繼聰有啲境就飛起大台,明知蕭氏父子一向唔妥大台都過底跟蕭定一
而家大佬落難又想過底返大台
一句講晒一條冇雷嘅二五
冇話雷唔雷,大台對知名度低嘅二三四線好刻薄,佢都明白有能力催谷知名度,紅咗薟經理人合約分利,吸引廣告商!
藝人紅咗自然想更上另一層次,走出去搵更多機會同待遇㗎喇!
功利社會係咁玩法,互惠互利,冇反面嘅賓主關係,間唔中返去玩下拍下野都唔知幾過爽!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 股神陳刀仔 於 2020-8-3 10:13 PM 發表

兩父子都係老千
好憎呢兩仔爺!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-2 12:49 PM 發表

40歲的張繼聰7年前加盟無綫後發揮演戲才華,先後參演重頭劇《老表,你好嘢!》、《巨輪》、《食為奴》、《忠奸人》及《表老,你好Hea!》、《四個女仔三個BAR》及《幕後玩家》等,其中在《收規華》更首登「男一」,摘下「飛躍進步男藝員」獎,創事業高峰。為報賞識之恩,他當年放棄大好前途的無綫,簽蕭定一為經理人,卻因蕭定一與無綫爆出電影版《十月初五的月光》超時補水官司,令阿聰與其他同門藝人一律遭無綫封殺,台 ...
我又比張繼聰喺呢個thread嘅cover吸引入嚟。佢呢張相真係好型呀

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 momomaymay 於 2020-8-2 01:30 PM 發表

蕭定一收皮了
又唔見佢老豆YouTube comment下自己個仔?

回覆 引用 TOP

佢係幾好笑

回覆 引用 TOP

其實佢瘦d 搞笑d咪好 , 個樣唔算令仔 有肌肉都冇咩用

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]