• 瀏覽: 878
  • 回覆: 7
綠帽俠同律師兩個都係

回覆 引用 TOP

聽聞係健義,原來未死。

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1

請支持超級靚女張靚穎----fans club No. 1
引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-8-2 08:20 PM 發表

聽聞係健義,原來未死。
其實有留意開終極Boss嘅你會好清楚睇到阿Sam同埋盲妹男友兩個其實身形各方面都好似只不過就係24集明明森森係打中終極Boss嘅右邊但係第25集出現嘅時候佢嘅膠布係貼喺左邊,再加上盲妹男友撞死黎耀祥徒弟一幕令我好肯定佢兩個都係終極Boss

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sand_mouth 於 2020-8-2 08:20 PM 發表

聽聞係健義,原來未死。
其實呢個可能比較低因為建議始終係一個殺手唔會好似羅蘭所講嘅每一次殺人都有唔同嘅感覺同埋粗枝大葉每次出手法同之前都唔同所以我好肯定阿Sam同埋盲妹男友兩個都係終極Boss

回覆 引用 TOP

tvb成日都甘
睇落似final boss既人,
原來唔係final boss,
點知變左....主角先係final boss

<怒火街頭2>都一樣
麥包睇落似final boss,但未大結局就比鄭嘉穎殺左
去到尾都無final boss,只係講鄭嘉穎如何脫罪

引用:
原帖由 明日珍貴的主題 於 2020-8-2 11:26 PM 發表

tvb成日都甘
睇落似final boss既人,
原來唔係final boss,
點知變左....主角先係final boss

<怒火街頭2>都一樣
麥包睇落似final boss,但未大結局就比鄭嘉穎殺左
去到尾都無final boss,只係講鄭嘉穎如何脫罪 ...
應該唔會,睇埋今集最後殺手獵人Boss會係雪雪即係陳查理老婆

引用:
原帖由 iou008 於 2020-8-4 12:39 AM 發表

應該唔會,睇埋今集最後殺手獵人Boss會係雪雪即係陳查理老婆
Boss唔係坤哥個上司咩?

引用:
原帖由 麥明C 於 2020-8-4 12:51 PM 發表

Boss唔係坤哥個上司咩?
係唔係,其實劇情都講咗一定會係一個唔起眼嘅角色

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]