• 瀏覽: 13,240
  • 回覆: 135
  • 追帖: 1

精選汽車
請問點洗腦

在香港賣廣告,香港有發售嗎?

Design幾靚, 好過哂日韓電動車先, 期待 spec及價格。

回覆 引用 TOP

就奇怪在呢一樣,在下角有細字話呢六款車不在香港發售,咁廣告目的係乜?

引用:
原帖由 auceo 於 2020-8-3 09:07 PM 發表

在香港賣廣告,香港有發售嗎?
相信價格很有競爭力, 如果有特別充電設施安排就正了。

引用:
原帖由 Bojim 於 2020-8-3 09:17 PM 發表

就奇怪在呢一樣,在下角有細字話呢六款車不在香港發售,咁廣告目的係乜?
Building new brand image stage.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Bojim 於 2020-8-3 09:17 PM 發表

曲線叫你買佢啲股票

引用:
原帖由 革離 於 2020-8-3 08:18 PM 發表

請問點洗腦
由中午開始無綫每15分鐘出次廣告我今日起碼睇左15次以上,連我個6歲細路都知咩叫恆馳

引用:

廣東有人睇,全國在上面工作的睇。

永不止蝕,坐船常客

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 tiger1246 於 2020-8-3 09:19 PM 發表

相信價格很有競爭力, 如果有特別充電設施安排就正了。
國産電車如果在香港發售,可能政府全力配合呢,廿萬以下車價。

廣告要達到效果當然要深入腦中讓人記得, 潛移默化 策略

回覆 引用 TOP

引用:

人地寫"暫時未在港發售"。
係"暫時",不是"不在港發售"。

好有型👍🏼
肯定短時間內攞唔少market share

引用:
原帖由 auceo 於 2020-8-3 09:28 PM 發表

國産電車如果在香港發售,可能政府全力配合呢,廿萬以下車價。
希望加快資助私宅及商場安裝充電設施

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]