• 瀏覽: 24,253
  • 回覆: 243
入星夢唱劇歌,甚至拍劇,係完全另一條路,我唔會話呢條路唔好,只係JW喺出面撈得好地地,點解呢個時候忽然行一條同過去完全唔同嘅路?

熱賣及精選
引用:
原帖由 一人行 於 2020-8-4 05:42 AM 發表

入星夢唱劇歌,甚至拍劇,係完全另一條路,我唔會話呢條路唔好,只係JW喺出面撈得好地地,點解呢個時候忽然行一條同過去完全唔同嘅路?
佢除左唱歌佢仲有咩job ,可能有D廣告仔。
拍戲而家都停晒。
入左無線有得拍下劇同唱劇集歌。紅一兩首都返晒黎,劇集又海外發行。未嘗可以博一博。

回覆 引用 TOP

反對JW入星夢.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 stophy 於 2020-8-4 05:11 AM 發表

好想佢簽泳兒, 但可借賣身比楊生
係英皇出到黎嘅都好難係依行做落去

引用:
原帖由 cooL311 於 2020-8-4 01:37 AM 發表

tbb 三大黑手恭迎絕不簡單,不過仲有幾個月就頒獎,應該未趕得切出爐做 2020星夢一姐,
估吓肥佬會比邊個>>苦瓜 / 方醫生 / 莉莉
方醫生攞過TVB8最女,今年應該係最好timing攞勁歌最女,小謊言成績幾好,嚟緊又出首非劇歌。
等下年JW出歌就直接JW。

回覆 引用 TOP

根本星夢都唔啱JW風格.

回覆 引用 TOP

連詩雅都轉哂勢,她轉去大樹很易理解。

Hello !!!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 水星逆行 於 2020-8-4 02:59 AM 發表

星夢簽Pakho, Shiga同JW係想提升公司係樂壇嘅地位。
如果可以,星夢一定會想繼續簽多啲依種係樂壇打滾過嘅歌手。
上兩年星夢的主要收入,係靠晒pakho的巡迴演唱會。

低智心黑無良
常老作當事實
讚嗰樣死嗰樣
經常批鬥雙親
滿腦只有淫賤
視人命如草芥

擁有晒以上特徵的「人」,一定係只睇85台+方向報,睇少一樣都冇呢個化學作用。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 dariel 於 2020-8-3 10:50 PM 發表

估佢唔到喎⋯⋯佢竟然發明星夢?想做花旦😂l
唉, 又行錯

fans 特色 :
1) 永遠向前看 , 有理想,  目光非常長遠
2) 所有講過某台 負面的都是'x手
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 一人行 於 2020-8-4 05:42 AM 發表

對佢好失望,  入呢間野無乜好結果

fans 特色 :
3) 所有同意了某台 負面的post都是 x手 的friend
4) 人地講 a 台,  佢地一定講 b 台點點點 喇 , 扯開話題
歌到鬼五馬六,,少林功夫,醒。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2020-8-4 09:36 AM 發表

對佢好失望,  入呢間野無乜好結果
一啲啲人啦!好似當日菊姐年紀大,但名氣唔大,埋星夢堆,穩穩定定,好過喺大海浮沉。

但JW名氣大,又多hit歌,以近年嘅標準,都算紅架啦!佢冇乜必要入星夢,除非佢好恨拍劇入屋。

引用:
原帖由 一人行 於 2020-8-4 09:52 AM 發表

一啲啲人啦!好似當日菊姐年紀大,但名氣唔大,埋星夢堆,穩穩定定,好過喺大海浮沉。

但JW名氣大,又多hit歌,以近年嘅標準,都算紅架啦!佢冇乜必要入星夢,除非佢好恨拍劇入屋。 ...
果陣點同呢家比............呢家全部歌比晒HANA, 其他都無乜得企
而且只限在公仔箱.............

fans 特色 :
唔系連詩雅/JW唔好.

但吳若希/Hana先啱星夢的工作方式.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 b19921226 於 2020-8-3 11:54 PM 發表

JW唱片同經理約都係簽星夢 即係都算半個tvb人
嘩,唔同柏豪Shiga, 咁即係全心做埋電視台藝員

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]