• 瀏覽: 24,324
  • 回覆: 243
FROM JOLLY
日期: 4/8/2020
活動: 王灝兒JW強勢加盟星夢娛樂8420
嘉賓: 何哲圖、杜之克、余詠珊、王灝兒。

又多一名猛將加盟. 將來又多一個劇集主題曲主唱選擇.

熱賣及精選
星夢駛唔駛咁多女歌手呀?

估計吳若希會走.

引用:
原帖由 stophy 於 2020-8-3 10:43 PM 發表

FROM JOLLY
日期: 4/8/2020
活動: 王灝兒JW強勢加盟星夢娛樂8420
嘉賓: 何哲圖、杜之克、余詠珊、王灝兒。

又多一名猛將加盟. 將來又多一個劇集主題曲主唱選擇. ...
估佢唔到喎⋯⋯佢竟然發明星夢?想做花旦😂l

矛盾只因深愛著~

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-3 10:48 PM 發表

星夢駛唔駛咁多女歌手呀?

估計吳若希會走.
生兩件佢都唔博殺啦⋯⋯仲想人捧佢🙄

引用:
原帖由 dariel 於 2020-8-3 10:55 PM 發表

生兩件佢都唔博殺啦⋯⋯仲想人捧佢🙄
冇大Hit歌, 又冇咁搏, 但仲系有一定支持度.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 sancho7 於 2020-8-3 10:54 PM 發表

矛盾只因深愛著~
咁佢係步向柏豪、Shiga 條路掛...
拍劇拍綜藝、會離903好遠好遠,星夢與叱咤係無可能並存

應該咁排:

吳若希>JW>連詩雅>Hana菊梓喬.

JW唱片同經理約都係簽星夢 即係都算半個tvb人

星夢根本冇需要簽連詩雅/JW, 都唔夠歌比人唱.

回覆 引用 TOP

佢同HANA真係高低立見

引用:
原帖由 hotelmgr 於 2020-8-4 00:10 發表

佢同HANA真係高低立見
Hana隻隻歌都苦口苦面,歌路獨沽一味,應該見頂,是時候簽實力派接上星夢一姐之位。

反對JW加入星夢, 令其他新晉/二線歌手戴祖儀/譚嘉儀/林穎彤/谷婭微更少機會.

入得星夢就預左同外面既樂壇疏遠,但d歌就容易入屋,講真呢兩年都少左聽本地新歌,除左星夢和英皇

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-4 00:27 發表

反對JW加入星夢, 令其他新晉/二線歌手戴祖儀/譚嘉儀/李穎彤/谷婭微更少機會.
…李穎彤係邊個?

主題標籤 #王灝兒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]