• 瀏覽: 8,143
  • 回覆: 49
  • 追帖: 3
我地韓國公司已經經營左11年,喺14國家已經發展得好成熟,喺今年四月開始進軍香港,香港網購平台大約於九月會正式在上線。所以我哋而家全力招募緊人才,一齊開發市場。

係疫情之下,你想唔想每個月額外多賺1至2萬入?
而家網購已經是一個大趨勢,網購事業,可安在家中開展,喺疫情之下係好好嘅出路,好好嘅選擇。

有興趣知道詳情可以留言或PM我~

[七] 嚴禁公開任何個人通訊資料

嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。
會員間私人通訊請利用PM,新手需升級至1星會員方可使用PM系統。
熱賣及精選
你好!我有興趣知道詳情,要勞煩你pm我,謝謝 m(_ _)m。

回覆 引用 TOP

已PM

嚴禁將電話號碼、電郵地址,icq等及各式通訊途徑顯示或暗示於本論壇。違者會被扣分(10~20分),情況嚴重者我們會選擇直接禁言,帖子會被即時移去。
會員間私人通訊請利用PM,新手需升級至1星會員方可使用PM系統。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuki_tsz 於 2020-8-6 09:06 AM 發表

我地韓國公司已經經營左11年,喺14國家已經發展得好成熟,喺今年四月開始進軍香港,香港網購平台大約於九月會正式在上線。所以我哋而家全力招募緊人才,一齊開發市場。

而家網購已經是一個大趨勢,網購事業,可安在家中開展,喺疫情之下係好好嘅出路,好好嘅選擇。

有興趣知道詳情可以留言或PM我~ ...
你好,我有興趣知道詳情,可否PM我?謝謝你🙏🏻

引用:
原帖由 沉睡肥沃的樓主 於 2020-8-6 03:51 PM 發表

你好,我有興趣知道詳情,可否PM我?謝謝你🙏🏻
已PM

回覆 引用 TOP

你好,我有興趣,煩請pm🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 yuki_tsz 於 2020-8-6 09:06 AM 發表

有興趣知道詳情可以留言或PM我~ ...
Interested,Pls PM

回覆 引用 TOP

己PM~

回覆 引用 TOP

有興趣,煩請pm

回覆 引用 TOP

己PM~

回覆 引用 TOP

有興趣,pm唔倒你,請pm我

引用:
原帖由 鬼屋古寶寶 於 2020-8-7 04:31 PM 發表

有興趣,pm唔倒你,請pm我
己PM~

回覆 引用 TOP

想知詳情

引用:
原帖由 真喜歡了豬豬 於 2020-8-8 11:45 AM 發表

想知詳情
己PM~

回覆 引用 TOP

有興趣

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]