• 瀏覽: 43,122
  • 回覆: 13
  • 追帖: 4

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 minifigure 於 2020-8-8 02:38 AM 發表

分咩藍黃 犯左法就要受罰架啦 但怕有啲人敢做唔敢當
唉, 但今晚班黃便開心呀.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 人一王老變殘 於 2020-8-8 02:36 AM 發表

其實醉駕不是什麼嚴重罪行,又沒有撞到人,對於愛國愛黨良心的人,我們應加以體諒
最煩班黃人呀住這事唔放姐.

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-8-8 02:47 AM 發表

班黃屍真係煩過鬼
楊生又,唉, 感敏時期.... 咪請司機喎, 反正莊家大把.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2020-8-8 04:12 AM 發表

x2..己經唔係no.1次..tvb雪硬佢幾年
要睇下官點判先...

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 david2002ck 於 2020-8-8 04:50 AM 發表

咪係,都食開軟飯就唔爭在拉
最重要今次中央未必保佢, 話晒公共人物. 如在大陸已被封殺, 不過佢話晒在上年的香港風波有功勞, 望能開一面...
唉....

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2020-8-8 05:19 AM 發表

今次又要多謝ar珍姐la
捧人又一柒事
仲未計之前一堆呃佢的偽曖男如色奴王,車震燁之流,都係阿珍姐傑作
王浩信冇證據喎, 加上佢老婆可能有問題, 個個以為一定係男的係衰人.
係女my身姐, 見佢咁紅, 利用佢上位.

引用:
原帖由 david2002ck 於 2020-8-8 05:28 AM 發表

我對佢非常失望,作為撐警人士我宣佈同佢割蓆。佢既行為令撐警人士蒙羞!
不過要再睇佢點講先, 可能佢冇事呢.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2020-8-8 05:32 AM 發表

果然自己友有警方護送。繼謝檸檬後,成為警方最受歡迎名人啊。
lemon當時係搵人頂包, 楊明冇咁嚴重.

引用:
原帖由 天外有天s 於 2020-8-8 06:58 AM 發表

咁嘅樣似交通意外喎,警方冇講係醉駕

咪俾黃絲連登論壇曱甴嘅醫護喺醫院內打酒精針插贓嫁禍
...
agree, 等於話太子站死過人, 黃妓看圖亂作

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ithinkising 於 2020-8-8 07:01 AM 發表

垃圾即係垃圾
藍絲仲話搞清楚件事先 訓L醒未
佢報身體不適拒吹波仔等酒氣過哂先再吹點會係醉駕
你地d所謂黃絲唔好屈d撐狗垃圾醉駕喇
如係咁警察便立即茖charge呀. 點解仲扶佢上ambulance呀.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 ccl80 於 2020-8-8 07:18 AM 發表

現在剛上位,會唔會俾大台雪一排
細龍太 都有 醉駕 , 咪冇事

引用:
原帖由 ccl80 於 2020-8-8 08:03 AM 發表

印象中佢係醉駕左幾次,今次冇咁易甩身
最多咪永遠冇車.
但佢可以請司機.

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-8-8 08:44 AM 發表

雖然同蔡思貝江嘉敏果啲無確實證據
但同Cammi算係有確實證據

近年TVB捧人眼光真係差到無倫
捧埋晒啲信號王揚明之流
賤男信號王仲要用「偽暖男」去包裝佢
所以近幾年無綫捧果班男藝員無一件真正紅

近年計晒男女藝員,捧得最成功反而係2019年6月前嘅Ali,即係出事前Ali,收視+廣告+人氣三者兼備,可惜有人 ...
cammi單野係佢哋結婚前, 唔好唔記得yoyo婚前玩到比人影晒全裸照. 王浩信算話得.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]