• 瀏覽: 42,281
  • 回覆: 510
  • 追帖: 4
引用:
原帖由 redred7 於 2020-8-8 02:11 AM 發表

冷靜啲,我地香討唔好畀黃絲分化。。

香討藍絲最講道理,唔會似啲on9黃絲一般見識,
楊明應該唔會係咁,
撐警嘅人唔會咁低劣,更加唔會知法犯法。。。

搞清楚件事先。。。
至少搞清楚之犯法嗰個係咪真係楊明先 ...
唔洗再扮喇

呢啲就係黃藍分別,藍係幫理不幫親
黃就已經係黑白不分,指鹿為馬,顛倒黑白,立場先行,助紂為虐,蛇鼠一鍋,同流合污,泯滅人性。。。。。。真係罄竹難書,枉佢地仲可以厚顏無恥,自稱有良知,令人作嘔

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 our_photoo 於 2020-8-8 02:51 AM 發表

同意!可能只係意外,唔係有心,可能應酬被迫飲多少少,希望大家唔好俾人分化
都onl9,呢D'都有得被迫,明知要揸車就唔應該飮,寛己嚴人,影衰藍C,影衰警隊

引用:
原帖由 麥明C 於 2020-8-8 01:47 AM 發表

HK01
https://www.hk01.com/article/508384?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

藝人楊明懷疑酒後駕車失事,凌晨零時許,一輛私家車沿馬己仙峽道落山,途至近玫瑰別墅對開一個左彎位時,突失控越過雙白線,撞向防撞欄後,再衝前約60米,撞毀一個交通指示牌,右邊車頭鏟上石壆後始停下,路經司機見發生意外報警。
警員趕至現 ...
楊明的戲份由老衲頂上

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-8 02:56 AM 發表

都onl9,呢D'都有得被迫,明知要揸車就唔應該飮,寛己嚴人,影衰藍C,影衰警隊
一睇就知呢個係扮藍帶風向啦

回覆 引用 TOP

永久停牌加坐幾碌啦

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-8-8 02:59 AM 發表

楊明的戲份由老衲頂上
床戲我做替身,捱打你做埋

引用:
原帖由 125siuai 於 2020-8-8 03:00 AM 發表

永久停牌加坐幾碌啦
咁有無得移民?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 桐谷美玲 於 2020-8-8 02:47 AM 發表

最on9係近年班無線高層仲相信「浪子回頭金不換」呢啲老土諗法
社會現像; 依家D人好膠!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 derrickt 於 2020-8-8 02:52 AM 發表

感情問題、生意失敗, 借酒消愁 ?
唔係有三萬差佬, 撐佢間湯店咩??

引用:
原帖由 redred7 於 2020-8-8 02:11 AM 發表

楊明應該唔會係咁,

搞清楚件事先。。。
犯法就係犯法,駛撚分紅黃藍白黑咩?屌你!

引用:
原帖由 崖上地獄 於 2020-8-8 02:56 AM 發表

點解唔搭的士? 俾D生意人哋賺下!

引用:
原帖由 山邊變態的留言 於 2020-8-8 03:00 AM 發表

床戲我做替身,捱打你做埋
我只可以由低做起了

回覆 引用 TOP

黃人以為,講句撐警,就可以犯法?

咁又係,佢哋本身只要豉油淫權,就可以打橫行!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-8 03:07 AM 發表

點解唔搭的士? 俾D生意人哋賺下!
疫情關係

回覆 引用 TOP

引用:

楊明應該唔會係咁,

搞清楚件事先。。。
大劣亦都唔會做假貨,何奸妖係正人君子,黑社會唔會犯法,狗奴才係人上人!

網上兇狠,現實碌撚。
我要憎普選 !!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]