• 瀏覽: 12,659
  • 回覆: 109
本主題由 miss5 於 2020-8-9 12:37 PM 移動
侵侵好似有資產係大陸,如果大陸反制,侵侵會唁會好大損失

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
熱賣及精選
美國堂堂大國理埋香港d雞毛蒜皮事,都只為拉下中國後腿,離衰落不遠矣

引用:
原帖由 高地之舞 於 2020-8-8 01:27 PM 發表

美國堂堂大國理埋香港d雞毛蒜皮事,都只為拉下中國後腿,離衰落不遠矣
人地侵侵就係一個女人型

中共實施一國兩制下的香港,暴徒尚且可以咁放肆。相反連登暴徒橫行下的香港,香港人連發聲表達不同意見都唔得。佢地所講民主自由,大家心照啦,黃衛兵。
係都等佢落台先啦

佢落台後仲多嘢睇

引用:
原帖由 高地之舞 於 2020-8-8 01:27 PM 發表

乜雞毛蒜皮事已經可以 拉中華人民共和國後腿架?

乜中華人民共和國咁脆弱嘅咩?

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-8 01:25 PM 發表

侵侵好似有資產係大陸,如果大陸反制,侵侵會唁會好大損失
一早就應該制裁 侵侵 啦!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 02:19 PM 發表

乜雞毛蒜皮事已經可以 拉中華人民共和國後腿架?

乜中華人民共和國咁脆弱嘅咩?
心照啦,尾國似3歲細路係度吵吵鬧鬧

引用:
原帖由 高地之舞 於 2020-8-8 02:29 PM 發表

心照啦,尾國似3歲細路係度吵吵鬧鬧
咪係!
壞膠部 就最中意同 3歲細路 鬥嘴

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 02:31 PM 發表

咪係!
壞膠部 就最中意同 3歲細路 鬥嘴
我都係捐返5毛比D監躉手足condom 等佢地人生更精彩

引用:
原帖由 tomlee021239 於 2020-8-8 02:43 PM 發表

我都係捐返5毛比D監躉手足condom 等佢地人生更精彩
5毛咁多?

引用:
原帖由 請你講真話 於 2020-8-8 06:49 PM 發表

5毛咁多?
向監躉手足致敬

回覆 引用 TOP

佢無限印錢對佢有咩所謂

回覆 引用 TOP

🤔🧐好耐之前我已經有個疑問到底有冇利益衝突佢個仔會否私底下勁炒股票或做其他投資在家姐,姐夫聽返黎嘅消息 算是內幕消息嗎

引用:
原帖由 squirrel87 於 2020-8-8 02:12 PM 發表

佢落台後仲多嘢睇
破產狗總統做咗咁多衰嘢落台後點可能有好日子過?面臨審判,監禁或者被槍手擊殺,這些下場都是全球大部份人樂意見到的

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]