• 瀏覽: 30,163
  • 回覆: 253
  • 追帖: 5
本主題由 nc99999 於 2020-8-12 01:19 PM 移動
前段時間玩TG,加咗個附近青頭仔,
睇相覺得唔錯,仲健身,有胸肌那種。
TG傾咗一段時間,傾到某啲方面,
佢話佢都未傾過拍拖,冇經歷過,
當時唔知點嘅,我就話姐姐教你。
琴日佢約我出嚟見面,
睇佢身材唔錯,我都想見一見呢個青頭仔,
逛公園,食飯都正常。
行街行到16啲,佢都唔提噉事,
但系姐心諗,都出嚟左唔好成日都冇做就返咗,
然後有意識嘅帶住佢去附近嘅酒店走。
行到酒店我就拉住佢入咗,
佢好似個木樁跟我,
一切攪掂咗進入間房,佢好似個犯錯嘅細路企喺一邊,
我去摸佢胸肌,好硬好實,佢匿咗一下
我諗佢可能繫緊張,
就提出先去衝個涼,佢叫我洗先。
我沖涼聽到門開咗又關都冇計帶,
等我洗完涼出嚟佢人已經唔見咗,
冇聯繫方式,TG搵佢到而家冇返訊息。
冇諗到老孃今次畀個青頭仔戲耍嘞。

熱賣及精選
唔好作故仔WO!!

引用:
原帖由 失控的c6 於 2020-8-8 04:08 PM 發表

琴日佢約我出嚟見面,
逛公園,食飯都正常。
佢好似個 ...

喺你摸佢嘅同時,佢都摸梗你下面,發覺都係好硬好實…

佢仲唔急急腳九秒九咩~~~~

引用:
原帖由 戀愛專家灌襞 於 2020-8-8 04:22 PM 發表

可能佢怕你插佢屁眼
我三指插你屎眼

引用:
原帖由 失控的c6 於 2020-8-8 04:08 PM 發表

琴日佢約我出嚟見面,
逛公園,食飯都正常。
佢好似個 ...
你的樣子如何你的結局也必如何
唔好傷心 找個會欣賞你的熟男

回覆 引用 TOP

好無聊的發文,睇到一半已經無睇落去, 

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 巧鬆啲 於 2020-8-8 04:37 PM 發表

喺你摸佢嘅同時,佢都摸梗你下面,發覺都係好硬好實…

佢仲唔急急腳九秒九咩~~~~ ...
俾佢支牙籤吉親

回覆 引用 TOP

引用:

琴日佢約我出嚟見面,
逛公園,食飯都正常。
佢好似個 ...
咁有無偷埋你D錢走, 這條橋男女角色反轉我就聽過

回覆 引用 TOP

引用:

琴日佢約我出嚟見面,
逛公園,食飯都正常。
佢好似個 ...

回覆 引用 TOP

睇到硬撚晒

個拳頭👊

回覆 引用 TOP

青頭仔第一次就遇上有J女影響深遠

你太心急喇🤭

你的樣子如何........

依家做雞竟然唔收錢 仲要貼錢book酒店 有冇咁渴呀

提示:支持鍵盤翻頁左 右