• 瀏覽: 15,817
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 深海活潑的水樽 於 2020-8-9 02:37 PM 發表

國安法之後唔駛示威者郁手 , 美國自然幫我哋報仇 , 所以呢個政府咪自己攞嚟賤囉
咁你快撚啲死左去,等美國幫你報仇。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 02:34 PM 發表

尾國肺炎?真係未聽過,唔緊要啦!你有你講,人地有人地講
緊係未聽過,做人隻狗,點敢咬返主人。

天佑無綫

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 台灣消失的牛 於 2020-8-9 02:53 PM 發表

緊係未聽過,做人隻狗,點敢咬返主人。
你講嘅每一隻字我都識,但係夾埋一齊我就唔知你想講咩

美國肺炎威脅全世界安全。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海活潑的水樽 於 2020-8-9 02:37 PM 發表

國安法之後唔駛示威者郁手 , 美國自然幫我哋報仇 , 所以呢個政府咪自己攞嚟賤囉
你儍撚左 吾通美國死咁多人 又係個天幫香港報仇

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
咩武漢肺炎呀?唔係美國肺炎咩?又或者叫蘋果肺炎吖,蘋果D人不斷播毒,心腸又毒,俾新冠肺炎有過之而無不及,都係避而遠之。😷😷

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
好嘢,美國肺炎係美國大爆發

回覆 引用 TOP

祝早日康復

小小的一陣風呀 慢慢的走過來
請你們歇歇腳呀 暫時停下來
海上的浪花兒開呀 我才到海邊來
原來麼你也愛浪花 才到海邊來

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 快必粉絲 於 2020-8-9 01:58 PM 發表

係呀!!
最開心係有國安法,一枝殺牠死D曱甴全死!

回覆 引用 TOP

引用:

你老母偷漢就有肺炎!死曱甴。吊你老母呀!

有七萬五千呆蛙在港工作,喺咪香港人都未知,全部驅逐出境香港先會有安靜日子

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]