• 瀏覽: 15,821
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 03:07 PM 發表

你講嘅每一隻字我都識,但係夾埋一齊我就唔知你想講咩
吊你老母哩4個字識唔識呀?7頭

你老母就武漢肺炎。 係美國肺炎呀, 死漢奸

回覆 引用 TOP

只有黑暴曱甴先至咁仆街, 幸災樂禍 咁冇人格品格。

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
散布虛假信息

某藝人醉駕拉咗無返工,無感染,可喜可賀

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
你老母肺炎?

賤果老母肺炎!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樂善 於 2020-8-9 01:40 PM 發表

呢D人有咁既心態 吾死冇用 快D去英國或台灣
呢D人豬狗不如!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 1228KL 於 2020-8-9 01:53 PM 發表

我祝閣下早登極樂
變做深海死魚!

回覆 引用 TOP

幾時到東張班黑記

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海活潑的水樽 於 2020-8-9 01:02 PM 發表

2日之內有6大好消息  , 大快人心

1 美國制裁中港官員

2 楊明撞車醉駕被捕

3 tvb蝕2.9億

4 黑警確診

5 無綫有人確診

6 黑警自殺

【自殺疑雲】男警紀律部隊宿舍內「上吊」亡 警查是自殺還是意外奪命
https://hk.appledaily.com/breaking/20200809/T6I4WDGQVYRBD63ZU5N4U7YK44 ...
如你所說, 你主人民主大國我地係唔係應該開心到訓唔著? 不過我地無咁黑心, 佢地自己攞黎

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 syklab 於 2020-8-9 04:36 PM 發表

散布虛假信息
你冇睇83台新聞

回覆 引用 TOP

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 堂朝 於 2020-8-9 04:13 PM 發表

你老母偷漢就有肺炎!死曱甴。吊你老母呀!
大佬冷靜D,你讀書多過我,你咁有文化,我一定唔夠你講

如果你懷疑呢單係假新聞,你可以打開電視睇下,千真萬確㗎!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]