• 瀏覽: 15,818
  • 回覆: 236
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 深海活潑的水樽 於 2020-8-9 02:37 PM 發表

國安法之後唔駛示威者郁手 , 美國自然幫我哋報仇 , 所以呢個政府咪自己攞嚟賤囉
美賊幫你報仇?呢啲都算報仇?林鄭去咗美國受審?繼績精神勝利啦。

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
所以蘋果和其轉貼員應該死全家

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 12:18 PM 發表

武漢肺炎在香港爆發第三波疫情,無綫電視城終於「失守」,《蘋果》收到消息,指無綫娛樂新聞台一名導演Joey於昨晚確診,據知與其同住的3名家人亦中招,令電視城人心惶惶! 據了解娛樂新聞台約有40名台前幕後,而今次中招的導演是廠內導演,不用外景拍攝,但仍有部份被列入緊密接觸者需要進...

https://hk.appledaily.com/resizer/j6m7V4mUGmbb3OFfKDTMYZ5 ...
曱甴倒轉又係曱甴兄,
請你記住武漢肺炎係美軍在世界軍人節去中國播毒,點知害人終害己!病毒返去搵返宿主,在老美大爆發,正名「美國肺」。年底一千萬冇走雞!
做美狗漢奸走狗收場都係一樣!

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-8-9 05:06 PM 發表

曱甴倒轉又係曱甴兄,
請你記住武漢肺炎係美軍在世界軍人節去中國播毒,點知害人終害己!病毒返去搵返宿主,在老美大爆發,正名「美國肺」。年底一千萬冇走雞!
做美狗漢奸走狗收場都係一樣! ...
你說服到我冇用,最緊要係說服到其他幾百萬香港人,見你講到似層層,你應該拿出證據來,比其他香港人睇下,我信你㗎!

引用:
原帖由 堂朝 於 2020-8-9 04:24 PM 發表

吊你老母哩4個字識唔識呀?7頭
梗係識啦!堂朝兄,唔洗咁勞氣喎

引用:

講大話都要有少少常識同腦筋嘅!香港邊度講有人中武漢肺炎呀?
你中冇腦肺炎呀?

引用:
原帖由 darksouls112 於 2020-8-9 05:06 PM 發表

所以蘋果和其轉貼員應該死全家
你口中嘅所謂轉貼員,其實只係讀者,你唔鐘意睇蘋果,就唔好睇囉!冇人迫你睇,點解睇報紙嘅人都要比你鬧先?你應該對準目標,X肥佬嚟先啱㗎嘛!X讀者又有咩用呀!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 寒冬巨大的牛 於 2020-8-9 05:15 PM 發表

講大話都要有少少常識同腦筋嘅!香港邊度講有人中武漢肺炎呀?
你中冇腦肺炎呀?
好大獲喎!為保障員工安全,全公司應該停工14日!

請你指出,以上邊隻字係有提及武漢肺炎呀?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 syklab 於 2020-8-9 04:36 PM 發表

你老母肺炎?
唔信毒果新聞唔緊要,你冷靜D,深呼吸……飲杯水先,然後打開電視睇83台,你就知道呢單新聞係真定假!

無線新聞你信啦掛?

回覆 引用 TOP

而家不論黃藍差唔多間間傳媒都瀨過嘢咁滯
有乜咁值得你班黃畜慶賀
我係驚有啲毒媒為怕政府搜集佢哋嘅DNA樣本
即使懷疑自己中招都唔敢去做測試咋

回覆 引用 TOP

美國肺炎真係累死唔少人

回覆 引用 TOP

引用:

美國肺炎,害人不淺

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 689倒轉又係689 於 2020-8-9 05:09 PM 發表

你說服到我冇用,最緊要係說服到其他幾百萬香港人,見你講到似層層,你應該拿出證據來,比其他香港人睇下,我信你㗎!
哈哈!我冇証冇據㗎!諗住學吓毒果、曱甴文酸,講多幾次就有人會信!😄

引用:
原帖由 波濤性感的羊 於 2020-8-9 05:56 PM 發表

哈哈!我冇証冇據㗎!諗住學吓毒果、曱甴文酸,講多幾次就有人會信!😄
文乜鬼嘢宣呀!我好唔鐘意人地用文宣呢兩個字,明明就係自己嘅個人意見

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 樂善 於 2020-8-9 01:40 PM 發表

呢D人有咁既心態 吾死冇用 快D去英國或台灣
黃畜單程機票都無錢買!!

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]