• 瀏覽: 3,173
  • 回覆: 28
  • 追帖: 2
澳康碼未全國互通 居民入內地可持紙質核檢報告
https://appimg.modaily.cn/app/displayTemplate1/dist/index.html#/newsDetail/9750939/0?isShare=true
澳門社會文化司司長歐陽瑜話為佐保險起見,最好就係攞紙質嘅檢測報告,咁幾時可以輪到香港

澳門已經超過100天無確診,相反香港一天成百人確診,我諗都唔敢諗

香港都好快有港康碼了,好快可以過深圳食探魚

引用:
原帖由 askwinglam 於 2020-8-10 10:57 PM 發表

澳門已經超過100天無確診,相反香港一天成百人確診,我諗都唔敢諗
隨便諗下都得

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 瞭望 於 2020-8-11 02:05 PM 發表

香港都好快有港康碼了,好快可以過深圳食探魚
探魚其實一般般喇

你唔 怕怕 啊

引用:
原帖由 表哥 於 2020-8-10 06:21 PM 發表

澳康碼未全國互通 居民入內地可持紙質核檢報告https://appimg.modaily.cn/app/di ... 0939/0?isShare=true
澳門社會文化司司長歐陽瑜話為佐保險起見,最好就係攞紙質嘅檢測報告,咁幾時可以輪到香港 ...
澳門現在$120一次檢測,香港$1200以上,還要搶籌

引用:
原帖由 樹上花花魚 於 2020-8-11 02:28 PM 發表

你唔 怕怕 啊
點解要驚啊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 深海殺手 於 2020-8-11 05:17 PM 發表

宜家香港都係免費檢測

引用:
原帖由 表哥 於 2020-8-11 02:09 PM 發表

探魚其實一般般喇
系羅,主要太咸,太濃味

引用:
原帖由 表哥 於 2020-8-11 05:23 PM 發表

宜家香港都係免費檢測
過關用要出證明架,政府幫你驗係無證明俾你~

引用:
原帖由 深海殺手 於 2020-8-11 05:17 PM 發表

現在要即日出報告,最平都要$1800

日日幾十,捻下就好

引用:
原帖由 花膠公子88 於 2020-8-11 06:20 PM 發表

系羅,主要太咸,太濃味
以前食多一次,味道唔系幾好

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-8-11 06:47 PM 發表

過關用要出證明架,政府幫你驗係無證明俾你~
哩個係哦

回覆 引用 TOP

主題標籤 #澳門 #香港
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]