• 瀏覽: 28,793
  • 回覆: 156
  • 追帖: 1
表情之掌握、轉變、靈活、運用,
tvb 冇人能夠同王浩信匹敵,
唯一只有 70 年代許氏電影的許冠傑。

論後生一輩視帝,王浩信係首席~

走的終須走,莫等待!
引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2020-8-11 02:28 AM 發表

論後生一輩視帝,王浩信係首席~
同感。

回覆 引用 TOP

殺手有幕檐蛇攤系疏化睇報紙, D表情十足低下層.

引用:
原帖由 lpj88 於 2020-8-11 09:54 AM 發表

殺手有幕檐蛇攤系疏化睇報紙, D表情十足低下層.
踩過界盲俠果時,已經覺得 Signal 表情好到肉。

回覆 引用 TOP

黎視帝侷限演柴九呢類角色!!

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
演員唔識做表情, 特別是眼神, 同一件吹氣公仔, 有咩分別??

呢條垃圾D演技

引用:
原帖由 養和院彎 於 2020-8-11 12:57 AM 發表

來來去去都係ALL吾出屎樣

引用:
原帖由 養和院彎 於 2020-8-11 12:57 AM 發表

唔錯,簡單一幕試鏡戲都演到使人感動,佢係掂。

引用:
原帖由 多啦愛 於 2020-8-11 12:51 PM 發表

唔錯,簡單一幕試鏡戲都演到使人感動,佢係掂。
除咗Moses, 諗唔到仲有邊個演到好似王浩信禁好~

許冠傑憑著精靈、活潑、鬼馬、
恰到好處的演出,奠定一線影星地位,
80 年代初,成為全港最高片酬男星,
可惜85年高山症後,演繹變得遲鈍。

苦尋 35 年,終於找到轉世靈童,
有他當年的風采及實力,歌神老懷安慰。

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-11 12:57 PM 發表

除咗Moses, 諗唔到仲有邊個演到好似王浩信禁好~
Moses 強項冷面笑匠,但不及 Signal 靈巧。

回覆 引用 TOP

相信每個視帝都有過人之處,
除咗馬國明,小學生演技。

曾經睇過老黎套廣告話多謝佢老婆,深情望住佢老婆,睇到想嘔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]