• 瀏覽: 22,108
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
外賣不斷提供特價或折扣, 也嚐嚐大家樂的3餸。 說好的100蚊, 3餸, 加15蚊有:2飯, 一菜同2甜品。  ä¸éŒ¯å‘€ã€‚  
才7點30分, 說這15蚊的追加已售罄, 算了吧, 選餸啦, 挑那樣沒那樣。  æœ€å¾Œåªå¥½è¦äº†ç‰›è…©è±†è…ï¼Œ 叉燒拼燒鴨, 煎肉餅豆腐。  
白飯一個要7蚊。
本來對大家樂不存要求,  ä½†å•²é£¯ç«Ÿç„¶ç¡¬åˆ°å’¬å””到, 豆腐薄如排裝朱古力, 牛腩當然與平時一樣差。
這麼大集團,在這時勢, 別店是蝕住做, 大家樂反而乘機搵大錢, 不是大渣樂是咩😖😖

@阿火~~  @西爺扮鬼扮馬

熱賣及精選
大渣唔快樂

引用:
原帖由 ngben 於 2020-8-13 01:13 PM 發表

大渣唔快樂
離晒譜, 別家都特用一些環保盒, 佢竟然咁少餸就一個膠盒, 這餐少少的餸共用了3個膠盒

大樂,我都係食佢26蚊炸豬扒鹵肉飯加凍飲,你d高級野未食過

因為真係好多人幫襯好快就會賣哂,不過佢啲出品,都係要睇一間間,質素唔得穩定,我之前食過都唔錯,夠哂平

大家樂欺人太甚

一年食唔到二次

引用:
原帖由 kirstyu2 於 2020-8-13 01:43 PM 發表

$26加凍飲好貴

引用:
原帖由 天生喜歡了蝦米 於 2020-8-13 01:41 PM 發表

唔錯唔錯
就是你令到大家樂貪得冇厭

引用:
原帖由 kirstyu2 於 2020-8-13 01:43 PM 發表

是茶餐? 要你大老闆級才能可以去食呢.

睇樣好似得叉燒拼燒鴨可以接受?

引用:
原帖由 farm1615 於 2020-8-13 01:46 PM 發表

一年食唔到二次
咁$100卷唔啱你

引用:
原帖由 www9030 於 2020-8-13 01:44 PM 發表

因為真係好多人幫襯好快就會賣哂,不過佢啲出品,都係要睇一間間,質素唔得穩定,我之前食過都唔錯,夠哂平
好多人幫襯就應出多啲呀, 6點開賣, 7:30話賣完, 合理嗎? 賣完就應反牌, 不是限量先有吧.
大家樂不是中央廚房, 再分發到各店嗎?  
你食過, 相呢?

引用:
原帖由 紅大少 於 2020-8-13 01:44 PM 發表

大家樂欺人太甚
好人錢易搵

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]