• 瀏覽: 22,110
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 西部肥沃的牛 於 2020-8-14 02:18 PM 發表

無幫顧  å¾ˆä¹…了
唔駛去, 欺客

熱賣及精選
平就預左唔會好食。。。

引用:
原帖由 christy03144 於 2020-8-14 03:42 PM 發表

平就預左唔會好食。。。
100蚊3個餸係快餐店, 飯都冇, 叫平  ä½ å¹³æ™‚食開咩?

引用:
原帖由 www9030 於 2020-8-13 01:44 PM 發表

因為真係好多人幫襯好快就會賣哂,不過佢啲出品,都係要睇一間間,質素唔得穩定,我之前食過都唔錯,夠哂平
係, 間間都唔同~
好睇果個廚係點~

大家好,我是新手,請多多指教。
從一個應該熟悉論壇的人,到一個網上白痴,連自己都不知自己是誰了
我自問尊重別人那就好了
早於十多年前就有網友勉勵我「豈能盡如人意,但求無愧於心」
昔日的網友全部一個不留、不知所終,相信無法找回,就如逝去的都只能留在記憶當中
大渣樂食物自疫情後已跌曬Watt
好難食,又唔抵食!

引用:
原帖由 top11 於 2020-8-14 04:54 PM 發表

係, 間間都唔同~
好睇果個廚係點~
你點知? 只是煎熱啫

引用:
原帖由 老美隊長 於 2020-8-14 04:56 PM 發表

大渣樂食物自疫情後已跌曬Watt
好難食,又唔抵食!
離晒譜, 賣埋300贈劵, 應更不堪

引用:
原帖由 Chan67099728 於 2020-8-14 12:01 PM 發表

中央廚房負責好少嘢喳, 大部份都分店自己搞掂
下,唔係嘩,咁唔合輯嘅都有嘅?完全有違管理學。
開個中央廚房,就係要將所有工序盡量集中在一個地方完成,以節省人力物力、財力及地方。
如果淨係開個中央廚房負責好少嘢,咁點解要開個中央廚房?不如執埋佢等分店自己搞仲好啦。嘥錢,嘥人力,嘥物流時間。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
引用:
原帖由 top11 於 2020-8-14 04:54 PM 發表

係, 間間都唔同~
好睇果個廚係點~
我都覺得係

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 05:03 PM 發表

你點知? 只是煎熱啫
公主,我覺得佢唔係全部都係 中央廚房, 佢有啲嘢都係現場即煮㗎

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 11:30 AM 發表

重點係, 佢啲飯唔係碎米就硬到咬唔到,唔明啲人接受到
用埋晒啲過期越南米,想唔死都難啦,啲飯又硬又散,非常難食。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
買就大家樂,食完大狗鑊,垃圾出品必屬佳品。

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 11:31 AM 發表

唔係中央廚房咩🤭🤭
見過就唔敢食,尤其咖哩牛腩等,朝早一包包雪到成舊泥頭咁,用膠箱送嚟,我成日都撞到。

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-8-14 05:12 PM 發表

下,唔係嘩,咁唔合輯嘅都有嘅?完全有違管理學。
開個中央廚房,就係要將所有工序盡量集中在一個地方完成,以節省人力物力、財力及地方。
如果淨係開個中央廚房負責好少嘢,咁點解要開個中央廚房?不如執埋佢等分店自己搞仲好啦。嘥錢,嘥人力,嘥物流時間。 ...
東方兄,我覺得佢唔係全部都係中央廚房整架,好似菜心炒牛肉都係現場煮架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]