• 瀏覽: 22,227
  • 回覆: 400
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 www9030 於 2020-8-14 06:22 PM 發表

呢樣就一定係
仲有煎香腸呀

熱賣及精選
引用:
原帖由 東方紅 於 2020-8-14 05:45 PM 發表

中央廚房己不見得好,加上店舖廚房個別員工做事馬馬虎虎,所以就會出現呢啲情況。
我都覺得係

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 06:23 PM 發表

仲有煎香腸呀
仲有西多士呢

引用:
原帖由 東方紅 於 2020-8-14 05:45 PM 發表

中央廚房己不見得好,加上店舖廚房個別員工做事馬馬虎虎,所以就會出現呢啲情況。
得幾個人做, 啲單又多, 大家樂應請臨時工啦, 虐待員工, 做到個個氣都透唔到, 俾我都只可以馬虎啦.

引用:
原帖由 pig00083 於 2020-8-13 03:32 PM 發表

點都比大X活好!
呢個真, 大x活我晚餐真係唔會食

引用:
原帖由 ac-angel 於 2020-8-14 07:01 PM 發表

呢個真, 大x活我晚餐真係唔會食
全世界原來最高檔係呢2間快餐店🤭🤭

引用:
原帖由 方外野士 於 2020-8-13 03:45 PM 發表

唔使,轉軟飯咪得囉。

不過要自己煮。
🙉🙉🙉
去第二間食啦, 有冇咁蠢🤭🤭

引用:
原帖由 pig00083 於 2020-8-13 03:32 PM 發表

點都比大X活好!
全世界得2間揀咩🤭🤭

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-13 01:12 PM 發表

外賣不斷提供特價或折扣, 也嚐嚐大家樂的3餸。 說好的100蚊, 3餸, 加15蚊有:2飯, 一菜同2甜品。  ä¸éŒ¯å‘€ã€‚  
才7點30分, 說這15蚊的追加已售罄, 算了吧, 選餸啦, 挑那樣沒那樣。  æœ€å¾Œåªå¥½è¦äº†ç‰›è…©è±†è…ï¼Œ 叉燒拼燒鴨, 煎肉餅豆腐。  
白飯一個要7蚊。
本來對大家樂不存要求,  ä½†å•²é£¯ç«Ÿç„¶ç¡¬åˆ°å’¬å””到, 豆腐薄如排裝朱古力, 牛腩當然與平時一樣差。
這麼大集團,在這 ...
1試無妨.......

都不錯

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 06:23 PM 發表

冇諗過一間食店啲飯咁差, 但仲可以其門如市. 對有心對客嘅店太唔公平
其實,我已放棄咗唔食佢,不過有時仍要去飯堂幫襯下佢,冇法,焗住...

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
引用:
原帖由 東方紅 於 2020-8-14 07:23 PM 發表

其實,我已放棄咗唔食佢,不過有時仍要去飯堂幫襯下佢,冇法,焗住...
得佢一間?

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-14 07:31 PM 發表

得佢一間?
有時做嘢行唔開,焗住去飯堂食囉。咁附近仲有嘢嘅,不過有時想快啲搞掂啲嘢,冇法啦。

「曾經滄海難為水,除卻巫山不是雲....」  「你在我生命中的出現,足夠我回味一生...」
其實100蚊三餸+大家樂呢個牌頭,你去試咪等如自討苦吃,去街市買二個雙拼燒味飯再加現醒雙拼炒餸都唔駛一舊

OK wow

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]