• 瀏覽: 67,904
  • 回覆: 522
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 bonnieee 於 2020-8-13 08:02 PM 發表

如題,睇晒個訪問,唔覺得隻門會無啦啦爆,好似感覺佢R唔到心水賠償而小題大做多啲
條女有無講返, 佢做過啲而爆玻璃? 就咁開門爆? 沖沖下涼爆?
我都好奇點點要去酒店, 香港無屋企住?

熱賣及精選
引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-13 08:55 PM 發表

嘩!!班保險狗空群而出, 狂噬苦主, 和東張西望主持~
你同條臭西係咪有關係定還是鳩硬想仆鳩人呀?

間酒店認真仆街

回覆 引用 TOP

R$

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 武德鼎 於 2020-8-13 08:34 PM 發表

成條港女
再加埋個主持,兩條港女
個支持正垃圾

回覆 引用 TOP

雖然都覺得阮嘉敏算有顏值,但係佢問啲問題唔係好得。問人哋咩有冇同理心擺明想寸人咁,其實都知嗰個女仔係細話唔到事又唔敢亂答你嘢,佢能力咪報番上面覆你,根本為難啲細都冇意思~

Hello !!!
引用:
原帖由 鬼屋發現了手袋 於 2020-8-14 12:25 AM 發表

你同條臭西係咪有關係定還是鳩硬想仆鳩人呀?
你係咪中介人??

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 麥明C 於 2020-8-13 08:48 PM 發表

其實d 爛玻璃相邊個影?
又頭暈又流血又性。。
問得好,唔明點解女事主可以影到啲相。

The backhand makes him different; his mentality makes him special.

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 FairyKingPrawn 於 2020-8-13 09:27 PM 發表

我撐條女喎 

係。條女好明顯 連掃地阿嬸都睇得出係要R返一百幾十萬個隻黎架啦

但係呢單野郭真郭假 酒店點樣都要負全責 

酒店真係冇證據證明得到隻門係蓄意破壞做成

保險兩萬蚊就真係唔夠賠 我支持條女搵老律民事索償 ...
唔識可以唔用郭真郭假

保險公司回覆事主都寫清楚,浴室玻璃門是外力引至爆裂,又指出事件跟酒店對浴室玻璃門的保養無關,然後保險賠償是$$給事主..
咁...保險公司已經清楚說明事件...

==========
引用:
原帖由 Wildgarden 於 13-8-2020 10:59 PM 發表

你又知佢正常使用?我地都唔知酒店有無缺乏維修啦

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 阿柒回歸 於 2020-8-14 12:49 AM 發表

你係咪中介人??
我覺得你鳩硬多d囉,留言就係中介人,你真係人如網名一樣,阿柒!

東張好有問題,一面之詞信晒咁,點知有冇人爲?

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 天秤使者 於 2020-8-14 12:47 AM 發表

雖然都覺得阮嘉敏算有顏值,但係佢問啲問題唔係好得。問人哋咩有冇同理心擺明想寸人咁,其實都知嗰個女仔係細話唔到事又唔敢亂答你嘢,佢能力咪報番上面覆你,根本為難啲細都冇意思~ ...
個種咄咄逼人,幾個月前見好多了!

回覆 引用 TOP

好明顯做緊高難度動作啦,
正常點會咁

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]