• 瀏覽: 14,143
  • 回覆: 98
現年26歲的馮盈盈,與舊愛「寶寶」鍾文浩(Martin)分手,原來有指她於分手前,已跟大隻仔主播鄭衍峰「撻着」,更一度求Martin原諒,但轉頭又公開「分」訊,傷盡舊愛心!

前港姐冠軍馮盈盈,入行至今一直是「話題女王」,感情生活更備受關注。去年底,她宣布與拍拖4年的十優醫生同居男友「寶寶」Martin分手。但原來暗藏不少秘密,有指盈盈、Martin及鄭衍峰的「三角關係」欲斷難斷!

有傳盈盈去年與鄭衍峰暗生情愫,被Martin揭發後一度求對方諒解,最終卻又「搶先」在社交網自揭「分」訊,令Martin深受傷害!
至於與鄭衍峰是否拍拖,盈盈依然沒有正面回應,但就大讚:「佢好細心、成熟,會好多面咁去諗嘢,我就比較率直,一凹一凸可以互補缺點,但依家都係工作為先。雖然喺我嘅角度,做演員要有感情生活、有對象傾訴先有新嘢出到嚟,可以互相支持同鼓勵,但依家真係做嘢先,好想做一個全方位演員,感情事隨緣。」

馮盈盈成日以為大家唔知佢講大話??? 

由始至終閣下的言論都虛無飄渺.一丁點實質證據也提供不出來.似夢囈多過舉證.
或者等你真有實證(或瞓醒)再來吧
引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-14 06:49 AM 發表

呢條撚樣成日想識富豪啦。。上次俾猷亨食完。。肯定人地唔濕佢。

個ge豬樣想入豪門。。我勸 fyy都系慳撚d

G

回覆 引用 TOP

一睇到有關 FYY 啲新聞,真係好煩厭

回覆 引用 TOP

G 啲新聞  

回覆 引用 TOP

傳聞10成10都係老作.

回覆 引用 TOP

一凹一凸

FYY 都慣了

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 炎夏懷舊的流彈 於 2020-8-14 08:43 AM 發表

一凹一凸
一雞一鴨

回覆 引用 TOP

佢想入豪門就要低調啲

熱血公民成員FYY

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2020-8-14 06:49 AM 發表

原來寳寳戴了帽

引用:
原帖由 殘廁灰西瓜 於 2020-8-14 09:12 AM 發表

佢想入豪門就要低調啲
我可能接受唔到佢

引用:
原帖由 逍遙老僧 於 2020-8-14 09:15 AM 發表

我可能接受唔到佢
講啲成人話題,啲奶奶點會歡喜,除非不係認真既或玩玩下就得既

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]