• 瀏覽: 17,605
  • 回覆: 109
  • 追帖: 5
今天約了9點至9點半去養和做檢測!陪我老婆去做!今早8點15分已經到了養和!九點前已經交了口水樣本!連我老婆都話養和做野好求其!只需要吐口水就可以了!不同大陸又驗喉,驗鼻哥!等下午出報告!有進一步更新!再發文!謝謝!

吐督口水千幾二千蚊,同隨地吐罰款差唔多

引用:
原帖由 CurryZhong 於 2020-8-14 10:32 AM 發表

吐督口水千幾二千蚊,同隨地吐罰款差唔多
比了1800蚊

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傑爸爸 於 2020-8-14 10:12 AM 發表

今天約了9點至9點半去養和做檢測!陪我老婆去做!今早8點15分已經到了養和!九點前已經交了口水樣本!連我老婆都話養和做野好求其!只需要吐口水就可以了!不同大陸又驗喉,驗鼻哥!等下午出報告!有進一步更新!再發文!謝謝! ...
差不多兩點鐘收到電郵!現在去拿樣本報告正本!之後食完飯,直上深圳灣口岸!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 傑爸爸 於 2020-8-14 10:12 AM 發表

今天約了9點至9點半去養和做檢測!陪我老婆去做!今早8點15分已經到了養和!九點前已經交了口水樣本!連我老婆都話養和做野好求其!只需要吐口水就可以了!不同大陸又驗喉,驗鼻哥!等下午出報告!有進一步更新!再發文!謝謝! ...
就快到深圳灣啦!

回覆 引用 TOP

$1,800,真係搶錢。

引用:

人地可能好專業呢?求其小小口水都做到。

引用:
原帖由 香江人 於 2020-8-14 05:08 PM 發表

$1,800,真係搶錢。
唉!無辦法!深圳做一次檢測!先75蚊人仔!我老婆想早點返深圳陪2個小朋友!想即日做,拿即日報告!只有養和先做到!其他的平D,但要等2日先有報告!我有朋友係旺角醫務所做檢測!等了2日先拿報告!一個人1100蚊港幣!

引用:
原帖由 傑爸爸 於 2020-8-14 05:26 PM 發表

唉!無辦法!深圳做一次檢測!先75蚊人仔!我老婆想早點返深圳陪2個小朋友!想即日做,拿即日報告!只有養和先做到!其他的平D,但要等2日先有報告!我有朋友係旺角醫務所做檢測!等了2日先拿報告!一個人1100蚊港幣! ...
咁等左2⃣️日先出報告,份報告新唔新鮮?如果中間隔左一日先到手,咪又係白做,一定過唔到關!

引用:
原帖由 amaebi2012 於 2020-8-14 05:31 PM 發表

咁等左2⃣️日先出報告,份報告新唔新鮮?如果中間隔左一日先到手,咪又係白做,一定過唔到關!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 傑爸爸 於 2020-8-14 05:26 PM 發表

唉!無辦法!深圳做一次檢測!先75蚊人仔!我老婆想早點返深圳陪2個小朋友!想即日做,拿即日報告!只有養和先做到!其他的平D,但要等2日先有報告!我有朋友係旺角醫務所做檢測!等了2日先拿報告!一個人1100蚊港幣! ...
不只養和可以,MGS也可以上午交様本下午5點出到報告,然後24小時走便可以,$1300元,前日先同個囡做左,昨天過了澳門

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]