• 瀏覽: 25,171
  • 回覆: 247
  • 追帖: 5
Well, 大家又估吓係邊位?
佢整麵唔使量份量, 靠經驗, 做出嚟好彈牙!
好專重呢位先生, 對香港好大貢獻,respect!
原來呢位先生除政治, 對食物都好有研究

新鮮海蝦, 北海道刺身級帶子

好熟手

七十幾年歷史嘅意粉機

兩隻雞餚出嚟嘅花膠雞湯

超鮮味

以後就叫CE noodles

永遠懷念貓貓 20110112 咪咪 20200413

唏噓嘅廚房佬 孤獨嘅美食家 冇腳嘅糯米雞

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 newcome 於 2020-8-14 11:26 PM 發表

Well, 大家又估吓係邊位?
佢整麵唔使量份量, 靠經驗, 做出嚟好彈牙!
好專重呢位先生, 對香港好大貢獻,respect!
唔會係振英哥嘛?

條眉好熟,姓周既?

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-8-14 11:40 PM 發表

唔會係振英哥嘛?
Bingo👍🏻👍🏻👍🏻😜

黃色恐怖的年代,一群人打著民主,自由,人權旗號,在香港進行大肆破壞,毀掉市容,推倒經濟,撕裂關繫.
引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-8-14 11:40 PM 發表

唔會係振英哥嘛?
背影似。請師兄開估

世上無難事,只怕唔去做✨你今日煮左飯未呀?
Nothing is impossible once you try, step is on🎢

^^^純粹寫下,不用深究🎈

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 糖滷鴨比飯 於 2020-8-14 11:40 PM 發表

條眉好熟,姓周既?
姓梁

引用:
原帖由 newcome 於 2020-8-14 11:41 PM 發表

Bingo👍🏻👍🏻👍🏻😜
鑑貌辨識吾之所長也

個感覺點呀?有冇流眼淚

美食就只講美味,其他唔理
湯睇落好濃

引用:
原帖由 煩Q死 於 2020-8-14 11:43 PM 發表

鑑貌辨識吾之所長也
煩兄好眼利

引用:
原帖由 newcome 於 2020-8-14 11:51 PM 發表

煩兄好眼利
過獎了!

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 newcome 於 2020-8-14 11:41 PM 發表

姓梁
嘩!太勁爆!
只有你地2人?

引用:
原帖由 叉燒撈丁 於 2020-8-14 11:45 PM 發表

個感覺點呀?有冇流眼淚
受寵若驚

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 littlebug123 於 2020-8-14 11:47 PM 發表

美食就只講美味,其他唔理
湯睇落好濃
兩隻雞玩三碗湯

引用:
原帖由 工廠男 於 2020-8-14 11:52 PM 發表

嘩!太勁爆!
只有你地2人?
當然唔係啦, 我呢啲只係小薯

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]