• 瀏覽: 2,337
  • 回覆: 16
D雞偏幫到呢

熱賣及精選
引用:
原帖由 世界真虛假 於 2020-8-18 10:49 AM 發表

D雞偏幫到呢
你講得對,波神和D77兩個封阻抹到個波都吹犯規

回覆 引用 TOP

摩利士又攬,後來又出手推波神都無技犯

回覆 引用 TOP

洛杉磯d波好黑

回覆 引用 TOP

球証要保送快艇...

懂得入場是9品

懂得出場是1品
引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2020-8-18 12:41 PM 發表

球証要保送快艇...
屌佢老味,有人3分準確度達66%,睇佢地點保送,除非你連冇身體接觸都吹犯規甘明顯

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Tokyohot888 於 2020-8-18 12:41 PM 發表

球証要保送快艇...
NBA似想做新一代球王,快艇champ到可愛就會成為nba第一個係三支不同球隊都champ到+mvp既球員啼造歷史

回覆 引用 TOP

造王造得好明顯,快艇落後多果陣d雞亂9咁黎,有球luka堅持挑戰先無事😑

回覆 引用 TOP

吹KP第2個T FOUL最致命,根本唔應該俾T,就係KP被罰離場後令快艇由原來落後5分反CUP

引用:
原帖由 dl467689 於 2020-8-18 08:23 PM 發表

吹KP第2個T FOUL最致命,根本唔應該俾T,就係KP被罰離場後令快艇由原來落後5分反CUP
你係咪調轉左啊?第一個t明顯係老屈,清脆俐落block完俾人吹,有意見再俾個t不如俾快艇直入總決賽算啦

引用:
原帖由 jan2115 於 2020-8-18 10:31 PM 發表

你係咪調轉左啊?第一個t明顯係老屈,清脆俐落block完俾人吹,有意見再俾個t不如俾快艇直入總決賽算啦
仲有D77個封阻都係抹到個波

回覆 引用 TOP

開局LAC 1個18:2既RUN打殘獨行俠,之後裁判就吹雞幫獨行俠,
之後見唔對路D雞又幫返LAC,
只不過估唔到Porziņģis自己傻仔犯第2個T,
快艇外線PG,KL同Beverley半場就已經3犯,
計劃用裁判控場但估唔到會發生沖突Porziņģis會有第2個T

回覆 引用 TOP

波傳畀快艇。 。 。

回覆 引用 TOP

引用:

球証要保送快艇...
夢幻決賽湖大對快艇、球證要加把勁
不過今日湖人唔爭氣、幫哂手都GG

回覆 引用 TOP

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]