• 瀏覽: 13,737
  • 回覆: 220
  • 追帖: 1
心頭仍被大渣樂的極不尊重客戶出品疑惑, 又跟版友去美心買65蚊燒味雙拼加一小菜試吓, 好有做飲食道德囉, 冇欺客, 有水準, 有質量。

叉燒拼燒鴨, 原來燒鴨同叉燒比大渣樂的好食千倍, 量也多,連菜都係食到嘅,不是生的

小菜是咕嚕雞球, 冇厚厚粉欺客的, 有齊洋蔥,椒同菠蘿,味道適中

另外, 網上有買小菜送飯劵, 值10蚊架, 飯係軟熟嘅。 我冇影相了。
到而家都唔明點解啲人可以接受大渣樂嘅出品, 選擇是那麼多。

熱賣及精選
引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-19 12:03 PM 發表

心頭仍被大渣樂的極不尊重客戶出品疑惑, 又跟版友去美心買65蚊燒味雙拼加一小菜試吓, 好有做飲食道德囉, 冇欺客, 有水準, 有質量。

叉燒拼燒鴨, 原來燒鴨同叉燒比大渣樂的好食千倍, 量也多,連菜都係食到嘅,不是生的

小菜是咕嚕雞球, 冇厚厚粉欺客的, 有齊洋蔥,椒同菠蘿,味道適中

另外, 網上有買小菜送飯劵, 值10蚊架, 飯係軟熟嘅。 我冇影相了。
到而家都唔明點解啲人可以接受大渣樂 ...
一定好好味😋😋

引用:
原帖由 紅大少 於 2020-8-19 12:04 PM 發表

一定好好味😋😋
買咗成個鐘先食都微暖, 明顯有研究過處理飯盒方法, 這便是道德, 唔係收咗錢就算

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2020-8-19 12:03 PM 發表

支持良心食店

美心賣相幾好,但分店比較少,不方便

叉燒係好食既

三字既之曰:放心膠
引用:

支持也許是無奈。
我這邊的美心,去年被乞衣打爛無開返,另一選擇是全城最悲情的不快活 - 因為佢全店由上至下都是苦著一張臉,仿彿是欠債被人拿槍迫著打工還錢,非迫不得己我都不敢進,免得平白沾了晦氣。
您說,除了含淚支持大渣樂,還能怎樣

份量可以,又可解妳心結,65蚊抵晒🤩😂

引用:

到而家都唔明點解啲 ...
MX美心,出品確實水準穩定!

引用:
原帖由 kirstyu2 於 2020-8-19 12:13 PM 發表

美心賣相幾好,但分店比較少,不方便
屋企附近原本有一間,之前日日比人放火破壞,最後執左,宜家想幫襯都唔得

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2020-8-19 12:16 PM 發表

MX美心,出品確實水準穩定!
我唔信大渣樂的差只是出於不穩定。  入貨總是由總部下單吧, 不穩定只是自欺欺人🤔🤩

引用:
原帖由 Micky5 於 2020-8-19 12:19 PM 發表

屋企附近原本有一間,之前日日比人放火破壞,最後執左,宜家想幫襯都唔得
益自己嘅嘢就打爛, 連甚麼是好是壞都分唔到🙄🙄

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2020-8-19 12:16 PM 發表

份量可以,又可解妳心結,65蚊抵晒🤩😂
終於知道替大渣樂說好話的是有甚麼要求, 只求廣告夠吸引🤭🤭

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 Yanie 於 2020-8-19 12:14 PM 發表

支持也許是無奈。
我這邊的美心,去年被乞衣打爛無開返,另一選擇是全城最悲情的不快活 - 因為佢全店由上至下都是苦著一張臉,仿彿是欠債被人拿槍迫著打工還錢,非迫不得己我都不敢進,免得平白沾了晦氣。
您說,除了含淚支持大渣樂,還能怎樣 ...
還買大渣樂, 就是縱容垃圾欺自己, 大把選擇, 特別而家, 間間都有折。 我情願食杯麵

得喎 妙妙

開心晒了

一位冇乜頭髮樣貌普通的肥佬
主題標籤 #叉燒
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]