• 瀏覽: 2,649
  • 回覆: 13
除了陳敏之之外,還有邊個是黃藝人?

回覆 引用 TOP

新聞部幕後最多啦,有乜理由下下都黃黑新聞先報架 ( 世上每日咁多新聞唔報,係要報果 d 新聞 ? 真係視像版毒果 )
( covid 19 幾多人確診 的 新聞 還不及 外國點制裁香港, 毒果肥泥 點比 特朗狗 讚 咁重要 ? )

- 支持紅藍白,吊9黑黃綠
- 盡力反黃黑店
- 黃黑a/c即刻block,但日後如見該帳戶改善會解封
- 逢中國必撐,逢尾國必反
- 波馬股3項全能(1月大幅減玩波馬,因身體體能下跌),盤路/數據/圖表會說話

回覆 引用 TOP

熱血公民成員馮盈盈

引用:
原帖由 eman666 於 2020-8-21 07:12 PM 發表

熱血公民成員馮盈盈
佢係熱血公已成員?睇唔出喎,梁彥宗也是黃,呢個更加睇唔出

回覆 引用 TOP

愛回家 送水輝大小姐Terry Jenny 垃圾淸

引用:
原帖由 半夜永恆的羔羊 於 2020-8-21 07:26 PM 發表

愛回家 送水輝大小姐Terry Jenny 垃圾淸
佐治都係

Hello !!!

回覆 引用 TOP

有好多人唔敢暴露黃絲身份,鬼鬼鼠鼠,扮中立!
甚至台前幕後高層,黃絲多到數唔哂!

引用:
原帖由 barjar 於 2020-8-21 10:03 PM 發表

剛剛知道背遊系列主持梁彥宗也是深黃,睇番佢上年IG有幾個帖文是暗示叫人去遊行和到機場和你飛

引用:
原帖由 barjar 於 2020-8-21 10:03 PM 發表

陳敏之都估唔到佢黃成咁,失望

回覆 引用 TOP

曱甴森美,黃翠如,李佳芯

引用:
原帖由 海邊的快樂小魚 於 2020-8-21 10:24 PM 發表

曱甴森美,黃翠如,李佳芯
森和芯就知,但翠如又係黃?佢老公應該不會黃卦?

引用:
原帖由 油站小小車手 於 2020-8-21 10:06 PM 發表

剛剛知道背遊系列主持梁彥宗也是深黃,睇番佢上年IG有幾個帖文是暗示叫人去遊行和到機場和你飛
馮盈盈都係深黃,未入行前發帖支持違法佔中,吵CY及反中仇警到出晒面。
(燒若元當年在youTube爆左佢係反中亂巷組織熱血工民成員,睇佢D行為舉指都係)
入行後為發明星夢,唔夠膽撐到出面,但在去年黑暴事件上,在佢的FB及lG上出帖,隱晦式鬼鼠地撐支持暴徒上街掟氣油彈,磚頭掟死人及火燒人,仲忍嗨式借<使徒行者>話警察系黑警,反中仇警到出曬面。
今年又比人踢爆佢去船P,訓身送外賣做🐔,但都係無被TBB同大陸封殺,到底佢有乜後台

回覆 引用 TOP

引用:
原帖由 油站小小車手 於 2020-8-21 11:31 PM 發表

森和芯就知,但翠如又係黃?佢老公應該不會黃卦?
姓黃嘅上年撐69遊行,姓蕭嘅有間黃店,買漢堡包嘅,黃唔黃自己諗

回覆 引用 TOP

有良心既藝人都係黃

彩虹憍再會, 延續未完情
領養請在面書搜尋Olausen Lisa

回覆 引用 TOP

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]